Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog

Tupperware katalog velja za sezono poletje 2016 do razprodaje zalog.

Novi Tupperware katalog Poletje 2016 – pozdravljen sonček, čas, ko se nam vse zdi na novo in sveže in prav nič ne dene tako dobro kot svetel sončen dan. Če je tudi Vas poletje navdihnilo tako zelo, da si želite, da bi jedli bolj zdravo in, da bi bili srečni potem je pred Vami na stotine načinov, da boste lahko uživali v najboljšem. Kadar boste zunaj ali sproščeni doma. Tupperware katalog velja za sezono poletje 2016 do razprodaje zalog.

Novi Tupperware katalog Vas v poletni izdaji vabi s ponudbami artiklov, ki Vam bodo še kako prav prišle na potovanju – eko steklenice, v kotičku za najmlajše Vas čaka otroška koleklcija, v njem najdete vse za pametno shranjevanje; izdelki za hladilnik, zamrzovalnik, Ventsmart, posode za hladilnik, ovali, krpe iz mikrovlaken, kuhinjski pripomočki, ergonomski noži, izdelki, ki Vam bodo prihranili čas, poglavitne pripomočke za Vašo domačo pekarno, silikonske modele, UltraPro, vse za mikrovalno pečico in raznolike nasvete Tupperware.

Novi Tupperware katalog; pribor za solato Allegra 4, 90 €, pladenj za predjedi Allegra 15, 30 €, skodelica Novi klasiki s pokrovom (2 kosa) 10, 20 €, vrč Novi klasiki 15, 30 €, skleda Novi klasiki 18 €, nastavljivi pladenj VIP za 49, 90 €, pladenj za postrežbo 26 €, Eko steklenica 500 ml za 9 €, velika bomboneta 21, 70 €, posoda za malico v modri barvi 6, 60 €, 5 – delni set posod za zamrzovanje 33 €, mali nizki Ventsmart 16 €, večnamenska krpa iz mikrovlaken 7, 70 €, Nova žlica za zajemanje 11 €, ozka lopatka 10, 20 €, lopatka 12, 90 €, stepalo 18, 20 €, stojalo za pripomočke 18 €.

Kataloge Tupperware si lahko pogledate na povezavi Tupperware katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Notranjost.

Tupperware katalog velja za sezono poletje 2016 do razprodaje zalog.