DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM active beauty revija velja za mesec april 2016 do razprodaje zalog.

Izšel je novi DM katalog – nova active beauty revija s številnimi uporabnimi nasveti. DM active beauty revija velja za mesec april 2016 do razprodaje zalog.

V novi številki DM active beauty revije si lahko preberete vse o prihajajočih trendih, tako v ličenju in modi kot tudi v zdravem kuhanju, opremljanju doma, potovanjih ter na področju osebnostne rasti. V sklopu projekta dm Look Vam ponujajo praktične nasvete za ličenje. Kljub temu, da trendi za pomlad 2016 predpisujejo veliko barv, je v ospredju naravna lepota. Z našimi nasveti boste spoznali načine, kako naravni videz narediti še bolj sijoč in privlačen. Seveda pa je za lep videz najbolj pomembna nega kože, zato Vam predstavljajo nekaj izdelkov, s katerimi bo vaša koža vedno sijoča.

Sproščeni in ugodni nakupi v dm – prelistajte novi DM katalog Active beauty revija, kjer Vam predstavljajo prenovljeni active beauty svet ugodnosti in nove VEDNOUGODNE cene,  ki Vam od sedaj naprej omogočajo sproščen nakup brez kuponov, točk, čakanja na različne akcije in hitenja. Kar je ugodno danes, bo ugodno tudi jutri. In pojutrišnjem. In tako vsak dan v letu, na dolgi rok. Ker se spomladi prebudi tako narava kot ljudje, ne spreglejte priprav na 11. dm tek za ženske, ki se začenjajo 7. aprila. Posvetili so se tudi zdravim receptom, na svoj račun pa bodo prišli predvsem vegetarijanci, saj predstavljajo živila, ki so primerna predvsem za brezmesno kuhanje. Pomlad je pravšnja za iskanje ravnovesja v vsakdanjiku, zato pišemo tudi o meditaciji in o tem, kako najti notranji mir.

Veliko ljudi se prav spomladi odloči za generalno čiščenje stanovanja, to pa običajno zajema tudi osvežitev spomladanskih oblačil, ki so zimo preživela na dnu omare. Da bodo spet sveža in dišeča, v active beauty reviji najdete kupon za 30% popust za nakup izdelkov blagovne znamke Persil, Silan, Bref in K2R.

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM active beauty revija velja za mesec april 2016 do razprodaje zalog.