DM katalog

DM katalog

DM katalog

DM katalog DM blagovna znamka velja od 01. 02. 2016 do razprodaje zalog.

Novi DM katalog – DM blagovna znamka – visoka kakovost za najboljšo ceno. DM katalog DM blagovna znamka velja od 01. 02. 2016 do razprodaje zalog.

Že več kot 20 let se v DM Slovenija trudijo svojim strankam ponuditi le najboljše – ugodne cene in široko ponudbo izdelkov. V dm prodajalnah po Sloveniji nudijo več kot 21.000 različnih izdelkov, med katerimi pa je kar 4.000 izdelkov lastne blagovne znamke.

23 dm blagovnih znamk z različnih področij: nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto, živali, je že prepričalo na tisoče strank. Izdelke zlahka prepoznate po DM oznaki. Orientirajo se po kakovosti vodilnih blagovnih znamk v sortimentu, cenovno pa so ti izdelki okoli – 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov DM znamk so prepoznali tudi uporabniki in jim podelili odlične ocene pri testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije in pri DM testiranjih.

V prodajalnah DM ali na naši spletni strani si oglejte novi DM katalog DM blagovna znamka s predstavitvijo DM znamke, na koncu kataloga pa Vas čakajo še posebni kuponi.

Preizkusite izdelke DM znamke in se prepričajte tudi sami!

Vse kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za Vas zbiramo v rubriki Kozmetika.