dm katalog

dm katalog

 

DM katalog

DM katalog velja od 09. 01. do 05. 02. 2018.

Izšel je novi DM katalog, prvi v novem koledarskem letu – januar je mesec vednougodnih nakupov. V prvih tednih januarja smo na vsakem koraku priča govoru o novoletnih zaobljubah. Zakaj se ne bi enkrat za spremembo zaobljubili nekaj preprostega, kot je denimo skrb zase in za svoje najbližje? DM katalog velja od 09. 01. do 05. 02. 2018.
Prelistajte novi DM katalog in zaobljubite se, da se boste celo leto razvajali, imeli radi in uživali tudi v majhnih, preprostih stvareh. Zaobljubite se, da boste brez kakršnega koli razloga presenetili mamo, babico, ali prijateljico in ji pokazali, da jo imate radi. Tudi v drogeriji DM so v mesecu januarju poskrbeli za vas in vam pripravili široko ponudbo izdelkov po vednougodnih cenah: Nivea dnevna krema proti gubam 5, 99 €, Eko pikici kurkuma v prahu 4, 99 €, Sensodyne Pronamel Gentle Whitening zobna krema 3, 99 €, Nivea oljna krema za roke 2, 29 €, Elseve šampon za lase 2, 39 €. Prelistajte katalog in ne spreglejte pestrega izbora naravnih in veganskih izdelkov za nego obraza in kože. Preizkusite različne maske za obraz lastne blagovne znamke Balea in ne spreglejte zanimive črne linije z aktivnim črnim ogljem.
Na straneh prehrane ne spreglejte novega recepta za odličen zdrav zajtrk po nasvetu blogerke Anja Suska. Mlade mamice boste za svoje malčke našle precej zanimivih izdelkov po vednougodnih cenah, pozabili pa niso niti na vaše kosmatince, zato na straneh za živali ne spreglejte posebne zimske ponudbe. V mesecu januarju v vseh prodajalnah dm ne spreglejte pestre ponudbe dmBio izdelkov, s katerimi boste poskrbeli za vaše zdravje in razvajanje vaših brbončic.

Vse aktualne kataloge drogerije DM si lahko pogledate na povezavi DM katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami izdelkov za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

DM katalog velja od 09. 01. do 05. 02. 2018.