Hofer katalog

Hofer katalog

 

Hofer katalog Moj hišni ljubljenček 2015

Hofer katalog velja do razprodaje zalog.

Hofer katalog Moj hišni ljubljenček – posebni akcijski izvod, ki bo navdušil Vas, pa tudi Vaše hišne ljubljenčke. Hofer katalog Moj hišni ljubljenček velja do razprodaje zalog.

Hofer katalog vsebuje vse za ljubitelje domačih živali, v njem boste našli koristne nasvete kako poskrbeti za svojega hišnega ljubljenca, priročne nasvete, aktualne teme in veliki test, da se boste kar se da najlažje odločili za pravo domačo žival, ki Vam bo v dom prinesla predvsem veselje. V trgovinah Hofer pa boste našli tudi veliko stvari za Vašega psa ali mačko, vse od hrane, do mačjega posipa pa tudi igrač.

Hofer katalog vsebuje kar nekaj odličnih nasvetov, med drugim si boste lahko prebrali kako ustrezno nahraniti Vašo mačjo ljubljenko: Shah Excellence prigrizki za mačke med obroki kot pohvala, različne vrste za 0, 99 €, Shah Excellence hrana za mačke, nežne mesne paštete, različne vrste v priročnih porcijskih posodicah za 0, 49 € za kos, Shah Excellence briketi za mačke 1, 79 €, Topix hrana za mačke v pločevinki 0, 37 €, Romeo Excellence briketi za pse 3, 89 €.

Prelistajte novi Hofer katalog in preverite vse aktualne nasvete, da boste z veseljem uživali v družbi svojih domačih ljubljenčkov, tako boste lahko prebrali kako ukrepati, če je Vaš ljubljenček predebel, ogledate si lahko kakšni so pokazatelji telesne kondicije. Od četrtka, 28. 05. 2015 do razprodaje zalog boste lahko kupili: oprsnico za psa za 9, 99 €, več vrst krtač za 4, 99 €, ležišče za psa 9, 99 €.

Vse kataloge trgovine Hofer boste našli s klikom na povezavo Hofer katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami izdelkov za Vas zbiramo v rubriki Domače Živali.