Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Luxus velja za sezono pomlad 2019 do razprodaje zalog.

Muller katalog Luxus – pomladni izvod revije v katerem vas tokrat čakajo lahki negovalni izdelki s katerimi poskrbite za spomladansko svežino z lahkotno nego, pametno čiščenje –  najboljši pilingi in favoriti za izjemno očiščeno kožo, rožnata dekadenca – najlepši videz sezone. Muller katalog Luxus velja za sezono pomlad 2019 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Muller katalog Luxus v katerem med drugum: prihajajo najlepši spomladanski trendi, ki jih ne smete zamuditi: Diorskin Forever Fluid Foundation dolgo obstojna tekoča podlaga z izjemno nego in dvema končnima zaključkoma – mat ali sijoč videz, obnovitveno – Ren Ready Steady Glow AHA tonik za obnavljanje kože. Barvito – paleta senčil za oči Urban Decay Naked Reloaded, ki poskrbi za lep videz tudi v spomladanskih dneh, negovalno – Melvita Nectar Blanc dvofazni eliksir, intenzivno – maskara Sensai Lash Volumiser 38C. Pomlad je že na pohodu, sončni žarki nas nežno božajo po obrazu, polt pa kljub temu noče in noče zažareti? Rešitev: veliko barve! Rdečilo za lica in rdečilo za ustnice sta prava pomočnika pri znakih utrujenosti in bledi koži. Poskrbita namreč za živahno svežino – in to takoj. Različne teksture senčil za veke pričarajo osupljive sloge ličenja in poudarijo vaše oči. Diega, strokovnjaka za ličenje pri znamki Make up Factory, so povprašali, katere vrste senčil za veke obstajajo in kako jih lahko najbolje uporabimo.

Vse aktualne kataloge drogerije Muller si lahko pogledate s klikom na povezavo Muller katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Muller katalog Luxus velja za sezono pomlad 2019 do razprodaje zalog.