H&M katalog

H&M katalog

 

H&M katalog Poletna moda

H&M katalog Poletna moda velja do razprodaje zalog.

Novi H&M katalog – nova akcijska ponudba poletnih oblačil za njo, njega in najmlajše, prelistajte ga in iz njega izberite kakovostne in cenovno dostopne kose oblačil s katerimi boste popestrili Vašo poletno garderobo. H&M katalog velja do razprodaje zalog.

V ponudbi za ženske Vas v novem H&M katalogu tokrat čaka ponudba oblačil v priljubljenih poletnih potiskih, denim in preproste udobne obleke: majica s kratkimi rokavi v črtastem vzorcu 9, 99 €, jeans kratke hlače 19, 99 €, bombažna srajčna bluza 14, 99 €. H&M katalog –  ponudba za moške tokrat vključuje udobne kose izbranih oblačil za na plažo –  majice in kratke hlače za impersonalen ‘look’: majica s potiskom 14, 99 €.

Bodite pripravljeni na poletje, prelistajte novi H&M katalog in iz njega izberite priljubljene kose oblačil v poletnem videzu, ki bodo navdušile celotno družino. Za pravo poletno vzdušje boste v ponudbi, ki Vam jo nudi novi H&M katalog za otroke lahko izbrali oblačila v pastelnih barvah, z ljubkimi poletnimi potiski: dekliški top v nežnih pastelnih barvah samo 4, 99 €, fantovski top s potiskom 4, 99 €, fantovske bermuda kratke hlače 9, 99 €.

Vse kataloge iz trgovine H&M spremljajte še naprej s klikom na povezavo H&M katalog, kataloge trgovcev s ponudbo kakovostnih, modnih in cenovno dostopnih oblačil za še večjo izbiro za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

H&M katalog Poletna moda velja do razprodaje zalog.