Avtorske pravice

Vsebina te spletne strani, skripte, grafike, tekst, tabele, fotografije, zvoki, video posnetki in drugi podatki v kateri koli obliki, so zavarovani v skladu z zakoni, ki urejajo intelektualno lastnino.

Vsi letaki, katalogi, izdelek ali podjetje, navedeni na tej spletni strani so blagovne znamke njihovih lastnikov in so lahko zavarovani s patentom in / ali avtorskimi pravicami.

Uporaba, kopiranje in distribucija dokumentov in s tem povezane fotografije, video posnetki in druge informacije, ki so na voljo na tem mestu je dovoljeno le s pisnim dovoljenjem uredništva.

Vse blagovne znamke, logotipi, opisi, fotografije, itd. pripadajo njihovim lastnikom in so zgolj informativne narave. Lastniki se lahko odločijo, da zahtevajo opustitev pošiljanja e-pošte na info@ vsikatalogi.si z priloženim dokazilom, da so lastniki znamke, logotipa, predvajanja, fotografije in drugih informacij, omenjenih kot sporne in na katere uveljavljajo pravico. Vsak potencialni postopek pritožbe se bo rešil čim prej, ter v skladu z najboljšimi poslovnimi praksami.

Prepovedano je povezovanje in nepregledna uporaba spletnega mesta, njegovih delov, kakor tudi vse kršitve teh pravil, kot tudi moralnih in etičnih standardov poslovanja.

Vsi katalogi
By: Vsikatalogi.si

Vsikatalogi.si za vas zbirajo trenutne aktualne kataloge domačih in tujih podjetij, ter vas obveščamo o trenutno najboljšim katalog akcijah. Informacija je tista, ki vam prihrani denar! Za vas je tukaj vse brezplačno. Bodite z nami!