Pogoji uporabe

Z uporabo te spletne strani pomeni, da ste v celoti razumeli in v celoti sprejemate pogoje na tej strani. Če se ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da ne uporabljate spletne strani Vsikatalogi.si.

Vsikatalogi.si prepoveduje kakršno koli reproduciranje, kopiranje, podvajanje in razširjanje vsebine brez pisnega soglasja uredništva. Prav tako brez pisnega dovoljenja uredništva, prepoveduje uporabo avtomatiziranega sistema ali programske opreme za pridobivanje in obdelavo podatkov , razen za sistem iskanja, iskanje in indeksiranje za spletno stran tretje osebe.

Z uporabo Vsikatalogi.si se strinjate z uporabo te spletne strani na lastno odgovornost. Vsikatalogi.si ne more biti odgovoren za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe te spletne strani ali njenih delov.

Z uporabo Vsikatalogi.si se strinjate da so vseh strani in vse vsebine, vključno z vsemi storitvami, ki so na voljo, “kot je” in “z vsemi napakami”.

Vsikatalogi.si zato ne daje nobenih jamstev kakršne koli vrste, izrecno ali implicitno na vsebino, natančnost, dostopnost akcij, kataloga izdelkov v trgovinah.

Vsikatalogi  ni lastnik objavljenih katalogov in / ali brošur, akcij ali publikacij. Pridržujemo si pravice na recenzijo objav za boljše obveščanje naših obiskovalcev.

Vsikatalogi.si ne zagotavlja, da je spletna stran združljiva z vso uporabniško opremo. Strinjate se, da so Vsikatalogi.si, zaposleni ali dobavitelji, niso odgovorni za:

škodo iz malomarnosti, zaposlenih, podizvajalcem, dobaviteljem ali za škodo, ki izhaja iz te spletne strani, kot tudi za morebitno izgubo dobička, izgubo, ali za naključno ali posledično škodo, ali katero koli drugo delno ali celotno škodo, neposredno ali posredno.

Vsikatalogi.si nima nobenega nadzora nad vsebino katalogov ali letakov, ki so tukaj objavljeni, kakor tudi spletne strani tretjih oseb dostopne prek zunanjih povezav. Zato ne moremo zagotoviti njihovo točnost in zanesljivost v zvezi s tem. Poleg tega je obstoj hiperpovezav (povezave), na tretjem strani, ne pomeni odobritev ali sprejemnje odgovornosti, niti delno, in / ali posredno, s strani Vsikatalogi.si.

Z uporabo te spletne strani se strinjate, da so vse možne težave poskušajo rešiti po mirni poti.

Vsikatalogi.si si pridržuje pravico do spremembe frekvence, vsebine ali morebitne storitve, po lastni presoji, z ali brez obvestila zato svetujemo, da redno preverja te pogoje uporabe.

Vsikatalogi.si

Vsi katalogi
By: Vsikatalogi.si

Vsikatalogi.si za vas zbirajo trenutne aktualne kataloge domačih in tujih podjetij, ter vas obveščamo o trenutno najboljšim katalog akcijah. Informacija je tista, ki vam prihrani denar! Za vas je tukaj vse brezplačno. Bodite z nami!