Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti (Privacy Policy) Vsikatalogi.si

Vaša zasebnost

Zelo nam je pomembna vaša zasebnost. Da bi bolje zaščitili vašo zasebnost bomo predstavili to obvestilo in razlago naših spletne informacij, ki jih nudimo obiskovalcem in bralcem. To obvestilo lahko najdete tudi v prihodnje, saj je na voljo na naši domači strani in na vsaki točki, kjer vas prosimo za osebne podatke.

Google Adsense in DoubleClick DART piškotek

Google kot oglaševalec in tretja oseba, uporablja piškotke za oglase na tej spletni strani. Uporaba DART piškotkov, Google omogoča posluževanje oglasov za obiskovalce, in temelji na merilih po katerih so že obiskali to spletno stran, kot tudi druga mestih na internetu.

Lahko izklopite zbirko DART piškotkov, lahko obiščete Google za več informacij o oglasih in omrežjih z vsebinami, kot tudi celotno politiko zasebnosti. Za te informacije sledite tej povezavi: http://www.google.com/privacy_ads.html. Sledenje uporabnikov z mehanizmi piškotki DART so predmet Googlove politike zasebnosti.

Oglasi tretjih oseb, strežniki in druga omrežja lahko prav tako uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov in njihovih dejavnosti na tej spletni strani, ali za merjenje učinkovitosti ter drugih dejavnikov, ki bodo zagotovljena v lastnem pravilniku o zasebnosti. Vsikatalogi.si nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki se lahko uporabljajo za oglaševanje tretjih oseb.

Zbiranje osebnih podatkov

Ko obiščete to spletno mesto, se bo IP naslov ki se uporablja za dostop do te strani zabeležil, skupaj z datumom in uro dostopa. Ta podatek se zgolj uporablja za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiranje demografskih podatkov za samo interno uporabo. Najpomembneje je, da vsi zabeleženi IP naslovi, niso povezani z osebnimi podatki obiskovalcev.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Ta stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani. Nismo odgovorni za politiko varstva zasebnosti na teh spletnih straneh. Zavedati se morate, da se lahko politike zasebnosti teh strani razlikujejo od naših.

Spremembe izjave o zasebnosti

Vsebina te izjave se lahko spremeni kadarkoli, po lastni presoji zato svetujemo, da občasno preverite to stran.

Če imate kakršna koli vprašanja o naši politiki zasebnosti, nam pišite na info@vsikatalogi.si elektronski naslov.

Vaš Vsikatalogi.si

Vsi katalogi
By: Vsikatalogi.si

Vsikatalogi.si za vas zbirajo trenutne aktualne kataloge domačih in tujih podjetij, ter vas obveščamo o trenutno najboljšim katalog akcijah. Informacija je tista, ki vam prihrani denar! Za vas je tukaj vse brezplačno. Bodite z nami!