O podjetju

Vsikatalogi.si spletni portal je zasnovan tako, da zagotavlja svojim obiskovalcem najnovejše in najpomembnejše informacije o katalogih, ki jih ponujajo domača ali tuja podjetja, ki delujejo na ozemlju Republike Slovenije.

Vsikatalogi.si dnevno ažurira nove kataloge in informacije o najboljših posebnih ponudbah za vas, da bi bili vi dragi obiskovalci obveščeni o aktualnih akcijah v vaših priljubljenih trgovinah in nakupovalnih središčih.

Poleg klasične kataloške objave na naši spletni strani, boste lahko našli tudi posebne objave. To ni posledica plačanih oglaševalskih akcij. To je rezultat našega osebnega mnenja in določene akcije so samo zato, ker je naše mnenje, da z omembo le teh, našim bralcem prinašamo obvestilo o večjih prihrankih.

Portal obdeluje in vodi mladi tim iz Ljubljane in Zagreba z  glavno urednico Antonijo Bandić.

Iščite, preberite, glejte in uživajte, bodite v koraku z trenutnimi kataloškimi ponudbami, in če želite nas kontaktirajte za predloge ali morebitno kritiko na naš spletni naslov info@vsikatalogi.si ali preko kontaktnega obrazca na naši kontaktni točki . Na vsako od vaših vprašanj bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Za informacije o novih prihrankih, katalogih in akcijah osveženih vsako uro, se nam pridružite na Facebooku http://www.facebook.com/vsikatalogi.

Obiščite pa nas tudi na Hrvaškem Katalozi.net.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in obisk!

Obiščite nas ponovno!

Vaši Vsikatalogi.si

Vsi katalogi
By: Vsikatalogi.si

Vsikatalogi.si za vas zbirajo trenutne aktualne kataloge domačih in tujih podjetij, ter vas obveščamo o trenutno najboljšim katalog akcijah. Informacija je tista, ki vam prihrani denar! Za vas je tukaj vse brezplačno. Bodite z nami!