OBI katalog

OBI katalog

OBI katalog

OBI katalog velja od 13.12 do 31.12.2013

Novi OBI katalog, ki je pravkar izšel se vam zahvaljuje za zvestobo, ki ste mu jo tekom leta izkazali. Izkažite mu tudi tokrat pozornost, prelistajte novi OBI katalog, v katerem vas pričakuje bogata ponudba izdelkov po ugodnih cenah.

Obi katalog nudi naslednje predloge za nakup; božična zvezda 1, 79 €, orhideja falenopsis 9, 99 €, mini svetlobna veriga 1, 49 €, set raket »Space Master« 26, 99 €, ognjemet baterija Monsters 39, 99 €.

Tokrat vas v OBI katalogu pričakuje vse za topel dom v hladnih dneh, laminat, katerega niste še nikoli položili ne tako hitro, še manj tako enostavno, za ploščice vas čakajo kar ploščate cene, s notranjimi barvami po ugodnih cenah so poskrbeli za svež začetek in lep konec, ne spreglejte odštekane izbire, vsega za prave mojstre, za lažji vsakdan, ponudbe za popolno praznično vzdušje, vse kar potrebujete za veličasten ognjemet, ugoden set za popoln užitek v kopalnici, ter vse, da bo vaš avto deloval brezhibno tudi v mrazu, da si boste lahko odstranili sneg z poti in, da vam na poti od doma ne bo drselo.

Prelistajte novi OBI katalog in poglejte ugodno ponudbo, ki jo vsebuje. Tudi mi smo ga prelistali za vas in izbrali nekaj predlogov za nakup; lesni briketi temni brez luknje že od 1, 99 €/kos, podstavek za drva 24, 99 €, steklena podložna plošča za kamin 49, 99 €, kaminska peč Alicante salovec 999, 99 €, posoda za pepel 9, 99 €, sesalnik za pepel 19, 99 €, ploščice iz finega kamna 9, 99 €, notranja barva Jupol 22, 99 €, odštekana izbira-serija Ekonom od 2, 99 €, 3-delni brezžični komplet 12, 99 €, nakupovalni voziček Atos 14, 29 €, umetno osvetljena božična jelka 24, 99 €, v OBI-ju pa vas čaka tudi bogata ponudba pirotehnike.

Prelistajte novi OBI katalog, za celotno ponudbo kliknite  na OBI katalog, če pa vas zanima kaj nudijo drugi, to preverite v rubriki Dom in vrt.