Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog velja od 18.09. do 24.09.2024.

Spar pripravlja izjemno ponudbo za vašo shrambo, kjer lahko najdete izdelke za vsakodnevno uporabo po izjemnih cenah. Med vrhunskimi izdelki je slovensko piščančje meso s kostjo, ki je na voljo s kar 40 % popustom. Idealno je za pripravo okusnih juh ali obar, z nakupom pa boste prihranili, saj se popust obračuna neposredno na blagajni. Priporočamo, da ga preizkusite v nedeljski kosili, ko celotna družina uživa v doma pripravljeni hrani.

Če se pripravljate na zimo in potrebujete osnovne sestavine, ne spreglejte posebne bele moke Žito. Kilogram te moke lahko dobite po izjemno ugodni ceni, saj stane le 0,74 evra s kartico Spar plus. Moka je odlična izbira za peko domačega kruha ali pripravo sladic, s katerimi boste razveselili družinske člane.

Za vse ljubitelje jutranje kave je na voljo tudi kava Barcaffé Classic, mleta kava, ki je znižana za 22 %. Popoln začetek dneva z vonjem sveže kave bo po tej ceni še bolj prijeten. Če pa potrebujete hitro energijo, posezite po instant napitku Cedevita, ki je na voljo v različnih okusih. Ta osvežilna pijača je znižana za 30 %, kar pomeni, da boste za 900 g napitka plačali le 4,59 evra.

Ne pozabite na odlične Linške oči iz Pekarne Jure, ki so kot nalašč za sladke užitke ob skodelici čaja ali kave. Znižane so za 20 %, s kartico Spar plus pa jih lahko dobite za samo 3,99 evra.

Spar vam ponuja priložnost, da napolnite shrambo in hkrati prihranite pri vsakem nakupu. Izkoristite te fantastične ponudbe od srede, 18. septembra do torka, 1. oktobra 2024, in poskrbite za vrhunsko opremljeno kuhinjo po najboljših cenah.