E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog velja od 18.09. do 28.09.2024.

V E Leclerc katalogu vas pričakuje izjemna ponudba v sklopu akcije, ki traja od 18. do 28. septembra 2024. Med izdelki, ki jih ne smete zamuditi, je mleta kava Barcaffé (375 g) po znižani ceni 3,89 €. Kava je odlična izbira za vse ljubitelje bogatega okusa in prijetne arome, ki vas bo prebudila vsako jutro. Če pa imate doma kavni aparat, so na voljo tudi kapsule Barcaffé (55–160 g) po znižani ceni 2,98 €, s katerimi si lahko pripravite hitro in okusno skodelico kave.

Za vse ljubitelje pivskih specialitet je v ponudbi svetlo pšenično pivo Erdinger Oktoberfest (0,5 l) po znižani ceni 2,09 €. Popolno za uživanje ob druženju s prijatelji ali kot osvežitev ob večernem obroku. Priporočamo, da ga postrežete ohlajenega, skupaj z nekaj sveže pečenimi prigrizki, kot je bavarska presta (80 g), ki je zdaj na voljo za samo 0,39 €. Ta slasten prigrizek je idealen kot spremljava k pivu ali samostojno.

Za ljubitelje kakovostnih sirov ponujamo sir Comté (za kg), zorjen kar 13 mesecev, po ceni 16,79 € na kg. Sir je odlična izbira za postrežbo ob prigrizkih, lahko pa ga uporabite tudi v toplih jedeh, kot je gratinirana zelenjava ali testenine. Če pa imate raje nekoliko blažji okus, je v akciji tudi sir Emental Etrez po ceni 8,99 € na kg.

Ne spreglejte še posebne ponudbe za ljubitelje mesa. Klobasa Berner Radatz (300 g), polnjena s sirom in ovita v slanino, je na voljo za 3,99 €. Idealna je za peko na žaru ali kot del toplega obroka. Za popestritev jedilnika pa priporočamo še kislo zelje (1 kg), ki ga zdaj lahko kupite po znižani ceni 1,39 €. Odlično se poda k mesnim jedem ali kot osvežujoča priloga.

Prelistajte E Leclerc katalog in si zagotovite te odlične izdelke po ugodnih cenah.