Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja od 18.09. do 24.09.2024.

V Jager trgovini vas pričakuje bogata ponudba oblačil in obutve, kjer lahko izbirate med modnimi kosi po ugodnih cenah. Ob nakupu tekstila in obutve nad 20 €, vam kar se 10 % vrednosti nakupa vrne na kartico, ki jo lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu! Ta ugodnost velja za vse izdelke po rednih cenah, zato se vam izplača preveriti novo kolekcijo, ki je že na voljo.

Za moške priporočamo moško jopico ali jakno, ki sta popoln dodatek za hladnejše dni. Moške jakne iz nove kolekcije so na voljo že za 119,99 €, medtem ko si lahko privoščite tudi eleganten moški pulover za 39,99 € in ga kombinirate s trendovskimi jeans hlačami, ki so trenutno znižane za 35 %.

Dame bodo navdušene nad žensko obleko ali bluzo iz nove kolekcije, ki ju lahko dobite za ceno 69,99 €. Za sproščen vsakdanji videz je na voljo tudi bogata izbira ženskih majic in čevljev, kjer ženski čevlji stanejo od 59,95 € do 79,95 €. Če ste ljubiteljice jeans hlač, vas bo razveselila ponudba znižanih hlač iz preteklih sezon, kjer so cene ženskih modelov zdaj že od 45,47 € naprej.

Ne pozabite, da vam ob vsakem nakupu tekstila in obutve nad 20 €, se vrne 10 % na kartico, kar lahko uporabite pri naslednjem nakupu! To je odlična priložnost, da si osvežite garderobo s kakovostnimi in modernimi izdelki iz naše ponudbe. Obiščite nas in odkrijte pestro izbiro oblačil ter obutve, ki bo zagotovo zadovoljila vaš okus in potrebe.