Spar katalog Splet

Spar katalog Splet

Spar katalog Splet

Spar katalog Splet velja od 18.09. do 01.10.2024.

SPAR katalog splet vam prinaša izjemno ponudbo izdelkov za dom in prosti čas, ki bodo popestrili vaš vsakdan. Z nekaj kliki lahko izbirate med kakovostnimi izdelki in si zagotovite brezplačno dostavo ob nakupu nad 100 €.

V ponudbi izstopa WMF jedilni pribor Denver, 30-delni set, ki bo zagotovo polepšal vsako mizo. Pribor je izdelan iz vrhunskega materiala Cromargan Protect, ki zagotavlja dolgotrajno odpornost proti praskam in je primeren za pranje v pomivalnem stroju. S SPAR plus kartico ga lahko kupite kar 30 % ceneje, za samo 104,93 €. S tem kompletom bo vsak obrok postal še bolj poseben.

Če radi uživate v zajtrkih, vas bo navdušil WMF stojalo za jajčka McEgg, ki je zabaven in praktičen pripomoček. Vrtljivo kladivo vam bo pomagalo odpreti jajce, medtem ko čelada na tečajih poskrbi, da lupine varno shranite. Priročno stojalo je popolna rešitev za brezskrbno uživanje v mehko kuhanih jajcih. Zdaj ga dobite po znižani ceni 7,69 €.

Za ljubitelje peke in žara je tu WMF žar ponev z neoprijemljivo površino, dimenzij 27 x 27 cm. Ponev iz litega aluminija zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar vam omogoča popolne rezultate pri peki mesa, zelenjave ali drugih jedi. S 30 % popustom je zdaj na voljo za samo 41,93 €. Ta ponev je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki radi kuhate na prostem ali v domači kuhinji.

Ne zamudite te odlične priložnosti, saj akcija velja le do 1. oktobra 2024. Vse izdelke lahko preprosto naročite prek spleta, z možnostjo vračila ali brezplačnega prevzema kar na vašem domu.