E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog velja od 02.10. do 12.10.2024.

V trgovini E.Leclerc vas čaka odlična ponudba izdelkov, ki je na voljo od 2. do 12. oktobra 2024. Tu je nekaj predlogov, kako lahko z nakupom prihranite in si olajšate vsakdan.

Za vse, ki skrbite za čistočo doma, je detergent za perilo Persil (4,5 kg ali do 88 pranj) na voljo s 45 % popustom. Ne glede na to, ali izberete gel ali kapsule, bo ta izjemen izdelek zagotovil, da bodo vaša oblačila sveža in čista. Detergent je na voljo v različicah Universal, Color ali Lavender, ki ponujajo izjemne rezultate pranja.

Če ste ljubitelji sladkega, poskusite lešnikov namaz Nutella na rastlinski osnovi (350 g), ki je znižan za 10 % in zdaj stane samo 3,99 €. Uporabite ga na toastu, palačinkah ali kot dodatek k pecivu. Nutella je vedno odlična izbira za hitro sladico ali prigrizek, ki bo zagotovo razveselil tako otroke kot odrasle.

Za mlade družine so na voljo otroške plenice Violeta Air Dry po znižani ceni 15,59 € (prejšnja cena 25,98 €). Plenice so zasnovane tako, da nudijo udobje in zaščito za vašega malčka, obenem pa so na voljo v različnih velikostih, kar pomeni, da se bodo popolnoma prilagodile potrebam vašega otroka.

Ljubitelji sadnih kašic bodo navdušeni nad Frutek sadno kašo (100 g), ki je znižana na 0,98 €. Ta okusen in hranljiv prigrizek je primeren za najmlajše in lahko služi kot hiter obrok ali dopolnilo k malici, poln vitaminov in okusov.

Ne spreglejte niti ponudbe kakavovega napitka Nesquik (800 g), ki je na voljo po znižani ceni 6,98 €. Ta priljubljeni napitek je popoln za zajtrk ali malico, saj bo vaši družini zagotovil energijo za cel dan.

Izkoristite te izjemne ponudbe in obiščite E.Leclerc za kakovostne izdelke po ugodnih cenah!