E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna velja od 04.10. do 19.10.2024.

Trgovina E.Leclerc vam v oktobru prinaša izjemne priložnosti, da se obdaste z elegantnim zlatim nakitom po privlačnih cenah. Vsi izdelki iz ponudbe zlatih kosov so na voljo s kar 20 % popustom, če plačate s kartico E.Leclerc, kar pomeni, da je zdaj popoln čas za razvajanje ali nakup posebnega darila za ljubljeno osebo.

Ljubitelji subtilnega in nežnega nakita bodo navdušeni nad uhančki s cirkonijevimi oksidi, izdelanimi iz rumenega zlata (0,67 g), ki so popoln dodatek za vsakdan ali svečane priložnosti. Znižana cena teh elegantnih uhanov vam omogoča, da si privoščite lep kos nakita, ki bo zagotovo požel pohvale.

Če iščete nekaj bolj prefinjenega, vas bo zagotovo očarala ogrlica z diamantom (0,07 ct), izdelana iz rumenega zlata in rodija. Z dolžino 42 cm bo ta čudovit kos zlata popoln za nošenje na elegantnih dogodkih ali kot luksuzni vsakdanji kos, ki bo poudaril vaš stil.

Za tiste, ki želijo izraziti brezčasno eleganco, je prstan z diamanti (0,13 ct) odlična izbira. Izdelan iz rumenega zlata in rodija (1,78 g), bo ta prstan dodal iskrico vsakemu trenutku. Je popoln dodatek, ki izraža prefinjenost in stil.

Ljubitelji minimalističnega nakita bodo navdušeni nad obeskom s cirkonijevim oksidom v rumenem zlatu (0,19 g). Ta čudovit kos nakita je idealen za tiste, ki cenijo preprostost in eleganco. Z nežnim sijajem bo obesek odlično dopolnil katero koli obleko.

Ne zamudite te čudovite priložnosti in obiščite E.Leclerc ter si priskrbite svoje najljubše kose nakita z dodatnim popustom. Z nakupom zlatih izdelkov boste ne le polepšali svoje življenje, temveč tudi modno izrazili svojo osebnost.