Kompas shop katalog oktober

Kompas shop katalog oktober

Kompas shop katalog oktober

Kompas shop katalog oktober velja od 01.10. do 31.10.2024.

V oktobrski ponudbi Kompas shop kataloga vas čaka široka izbira prestižnih dišav in okusnih dobrot, ki vas bodo navdušili. Če iščete eleganten ženski parfum, vas bo zagotovo očarala Valentino Voce Viva Intensa, ženska parfumska voda (30 ml), ki je zdaj na voljo s 20 % popustom za samo 67,92 €. Ta bogata, čutna dišava je popolna za hladnejše dni, saj združuje cvetlične in lesne note, ki poudarijo vašo samozavest in ženstvenost.

Za vse, ki si želijo popolne nege, je na voljo Chloé Signature set, ki vključuje žensko parfumsko vodo (50 ml) in losjon za telo (100 ml) po odlični ceni 99,90 €. Nežen, cvetlični vonj Chloé vas bo spremljal ves dan, losjon pa bo vašo kožo naredil mehko in navlaženo. Idealno darilo zase ali za vaše bližnje, ki cenijo prestižne izdelke.

Če pa ste ljubitelji sladkih razvajanj, vas bo razveselila ponudba čokoladne bonboniere Ferrero Rocher (375 g), ki je znižana za 20 % in zdaj stane le 9,59 €. Ta slastna kombinacija čokolade, lešnikov in kremastega polnila bo prava poslastica za vse ljubitelje čokolade, popolna pa je tudi kot darilo ob posebnih priložnostih.

Za tiste, ki želite proslaviti posebne trenutke, pa je na voljo J.P. Chenet Ice Edition, peneče vino v dveh različicah – rosé ali belo. Obe vrsti sta znižani za 25 %, zato si lahko privoščite steklenico za samo 5,90 €. Odlično za večerne družabne dogodke ali ob prijetnem jesenskem večeru ob kozarcu vina.

Ne pozabite izkoristiti še kupon za 25 % popust na en izdelek po vaši izbiri, ki velja do konca oktobra. Izberite svoj najljubši izdelek in si pričarajte popoln nakupovalni dan.