Spar katalog Splet

Spar katalog Splet

Spar katalog Splet

Spar katalog Splet velja od 02.10. do 15.10.2024.

Spar katalog Splet ponuja izjemno priložnost za nakup kakovostnih izdelkov za dom in prosti čas, zdaj po akcijskih cenah, ki so na voljo izključno preko spleta. Kupci lahko izbirajo med različnimi izdelki, ki so zasnovani za izboljšanje vašega vsakdana, hkrati pa izkoristijo popuste in brezplačno dostavo za naročila nad 100 €.

Med izbranimi izdelki je električna zobna ščetka My Way Oral-B, ki prinaša vrhunsko izkušnjo ščetkanja. Zahvaljujoč napredni tehnologiji in inženiringu omogoča najbolj temeljito, nežno in tiho čiščenje zob doslej. Ta ščetka je popolna izbira za tiste, ki želijo vrhunsko ustno higieno, sedaj z 25 % popustom – znižana cena je 104 € (redna cena 139 €) za imetnike SPAR plus kartice. Idealna rešitev za vso družino, ki skrbi za zdravje zob.

Za varnost vaših najmlajših pa je na voljo avtosedež RodiFix R i-Size, ki raste z vašim otrokom od malčka do najstnika. Opremljen je z G-CELL zaščito pred bočnimi trki in zagotavlja najvišjo raven varnosti. S tem avtosedežem boste zagotovili udobje in brezskrbnost na vsakem potovanju, zdaj na voljo s 15 % popustom, po ceni 118 € (redna cena 139 €).

Ne smemo pa pozabiti na termo steklenico 0,5 L s čudovitim motivom, ki ohranja pijačo hladno do 24 ur ali vročo do 12 ur. Je odlična izbira za vsakodnevne izlete, pisarno ali prosti čas. Na voljo je s 30 % popustom – znižana cena je samo 9,51 € (redna cena 13,59 €).

Spar katalog splet ponuja enostavno vračilo izdelkov v Intersparih ali brezplačen prevzem na vašem domu, s hitro dostavo po vsej Sloveniji. Nakupujte varno, udobno in izkoristite odlične ponudbe, ki so na voljo do 15. oktobra 2024.