E Leclerc katalog Modno v jesen

E Leclerc katalog Modno v jesen

E Leclerc katalog Modno v jesen

E Leclerc katalog Modno v jesen velja od 02.10. do 12.10.2024.

Za vse, ki želijo to jesen v svoj slog vnesti nekaj topline in udobja, trgovina ponuja bogato izbiro modnih oblačil, primernih za hladnejše dni. Praktičen zložljiv dežnik (2,90 €) je odličen spremljevalec za jesenske dni, saj je na voljo v različnih barvah in se enostavno spravi v torbo. Tako boste vedno pripravljeni na nenadno spremembo vremena.

Za tiste, ki iščejo eleganco in udobje, je na voljo ženski puli (14,90 €), ki je narejen iz mešanice viskoze, najlona in poliestra. Idealno ga je kombinirati z žensko jopo ali puloverjem (9,90 €), ki sta prav tako iz viskoze, na voljo v velikostih od S do XL, kar zagotavlja prijetno mehkobo in toplino.

Ženske, ki imajo rade preprost in eleganten stil, lahko izbirajo med žensko obleko (22,90 €) iz viskoze, modala in elastana, ki se prilagaja različnim postavam. Na voljo je v velikostih od S/M do L/XL, kar pomeni, da bo zagotovo pristajala vsaki postavi. Obleka je odlična za dnevne in večerne priložnosti, saj omogoča enostavno kombiniranje z drugimi kosi.

Za hladnejše dni je nepogrešljiva ženska prešita jakna (16,90 €), ki sega do kolen in je na voljo od velikosti S do XXL. Jakna je lahka, a hkrati topla, primerna za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi.

Ne pozabite tudi na modne dodatke, kot so ženska kapa (7,90 €) in podložene rokavice (7,90 €), ki zagotavljajo, da vam bo toplo tudi v najbolj hladnih jesenskih dneh.

S tako pestro izbiro jesenskih oblačil lahko preprosto osvežite svojo garderobo in poskrbite za udobje ter moderen videz skozi celotno sezono