Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila velja od 09.10. do 15.10.2024.

V trgovinah Jager vam je na voljo izbrana ponudba odličnih izdelkov po znižanih cenah med 9. in 15. oktobrom 2024! Če potrebujete vsakdanje izdelke ali načrtujete večji nakup, je zdaj pravi trenutek, da izkoristite ugodnosti.

Za vse, ki ob pripravi doma ne morete brez kakovostnega mesa, priporočamo piščančji mini file Perutnina Ptuj (400 g), ki je na voljo za samo 1,99 €, ali pa si privoščite domačega piščanca istega proizvajalca (1 kg), ki stane zgolj 3,59 €. Idealna izbira za okusno kosilo!

Če pa iščete nekaj za okrasitev vrta ali groba, ne spreglejte jesenske vrese ali mačeh v različnih barvah že za 2,99 €. Jesenske rastline bodo vašemu domu dodale prijetno sezonsko noto.

Za čistejše in bolj urejeno gospodinjstvo so vam na voljo tudi papirnate brisače Violeta Lemon XXL (2/1), ki jih lahko dobite po ceni 1,99 €, ter toaletni papir Violeta Pure & Strong (10/1, bombaž), ki je znižan na 3,19 €. Oboje so nepogrešljivi pripomočki za vsak dom.

Ne pozabite še na prižiganje sveč ob prihajajočem dnevu spomina na mrtve. V ponudbi najdete nagrobno svečo Mojca za samo 1,65 € ter elektronsko svečo 120-dnevno po akcijski ceni 4,99 €, ki bo dolgo svetila.

Trgovina Jager ponuja tudi izjemne popuste na Poli izdelke, s kar 25% popustom na vse izdelke te priljubljene znamke. Če pa potrebujete nekaj za hitri prigrizek, poskusite hrenovke Ave (780 g), ki jih dobite za samo 5,49 €.

Pohitite v najbližjo poslovalnico trgovine Jager in izkoristite te neverjetne popuste.