Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika velja od 09.10. do 15.10.2024.

Če iščete kakovostne strešne kritine po ugodnih cenah, je trgovina Jager pravi naslov! V njihovi ponudbi lahko najdete širok spekter strešnikov, ki so na voljo po zelo dostopnih cenah do odprodaje zalog.

Med najbolj priljubljenimi izdelki je strešnik Nexe Cezar Natur, ki je idealna izbira za vzdržljivo in estetsko streho. Z minimalno porabo 10 kosov na kvadratni meter, ga dobite za samo 6,79 €/kos. Če pa vam je ljubši temnejši videz, vam priporočamo strešnik Nexe Valens Antracit, ki je prav tako cenovno ugoden in na voljo za 7,79 €/kos. Oba modela ponujata dolgo življenjsko dobo in odlično odpornost na vremenske vplive.

Za tiste, ki želite avstrijsko kakovost, je na voljo tudi strešnik Tondach Jupiter v dveh izvedbah, rdeč ali črni mat, s cenami od 12,80 €/m² za člane Jager klub kartice. Če potrebujete nekaj za bolj specifične naklone, vam bo prav prišel strešnik Tondach Tradition 11 (Fidelio), ki je na voljo v rdeči in črni izvedbi, s 33-letno garancijo, kar zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo.

Poleg strešnikov so na voljo tudi vsi potrebni dodatki za montažo, kot so žičniki – spiralni, ki jih dobite že od 1,59 €/kos, ali slemenjaki in zračniki po ugodnih cenah.

Če potrebujete pomoč pri nameščanju strehe, je v ponudbi tudi pnevmatski zabijalnik AERO PRO za žičnike do 90 mm, ki je kot nalašč za hitro in učinkovito delo. Na voljo je za 289,90 € in je primeren za profesionalno uporabo.

Pohitite v trgovino Jager, kjer vas čaka vse, kar potrebujete za prenovo ali novogradnjo strehe.