Spar katalog Mega prihranki

Spar katalog Mega prihranki

Spar in Interspar katalog Mega prihranki

Spar in Interspar katalog Mega prihranki velja od 16.10. do 29.10.2024.

SPAR katalog Mega prihranki vabi k veliki akciji, ki velja od srede, 16. oktobra, do torka, 29. oktobra 2024. To je odlična priložnost, da prihranite pri številnih izdelkih za dom in gospodinjstvo ter uživate v vrhunskih izdelkih po dostopnih cenah.

Za vse mamice in očete so na voljo Pampers Premium Care plenice z 30 % popustom! Naj bo vaš malček vedno suh in udoben, saj so plenice zasnovane za nežno nego kože. Na voljo so v različnih velikostih, od 38 do 60 kosov v pakiranju, po znižani ceni 13,59 €.

Če iščete kakovostno posodo za kuhanje, ne zamudite 8-delnega seta posode, ki je narejen iz kakovostnega aluminija z notranjim premazom. Znižana cena je kar 56 %, zdaj le 69,90 €. Idealen je za pripravo zdravih obrokov brez škodljivih dodatkov, medtem ko funkcija dehidracije omogoča sušenje sadja in drugih živil pri nizkih temperaturah.

Za ljubitelje hitre in okusne priprave hrane je tu toplozračni cvrtnik Linea s kapaciteto 8 litrov, ki vam omogoča pripravo dveh jedi hkrati. Prihranite 37 % in si zagotovite vrhunski cvrtnik za samo 99,90 €. Odličen za pripravo hrustljavih jedi brez uporabe olja!

Vsem kuharjem priporočamo tudi 3-delni set nožev Jamie Oliver, ki vključuje chefov nož, univerzalni nož in nož za lupljenje. Ta vrhunski set je zdaj znižan za 60 % in stane le 22,90 €.

Ne spreglejte tudi 3-delnega seta ponev, ki so iz kovanega aluminija z odpornim premazom proti praskam, za le 19,90 € (znižano za 60 %). Z njimi lahko brez težav pripravljate svoje najljubše jedi, ne da bi skrbeli za praskanje površin.

Obiščite SPAR in INTERSPAR ter izkoristite priložnost za velike prihranke. Popusti veljajo le do razprodaje zalog.