Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog velja od 16.10. do 22.10.2024.

Spar predstavlja izjemno ponudbo, ki vas bo navdušila s kakovostjo in ugodnimi cenami. Tokrat izpostavljamo nekaj priljubljenih izdelkov, ki so na voljo s posebnimi popusti za imetnike Spar Plus kartice.

V ospredju so piščančje krače in stegna, ki jih lahko po znižani ceni 3,99 EUR za kilogram kupite v postrežnem oddelku. To je odlična priložnost za pripravo okusnega kosila, bodisi na žaru ali v pečici, saj so piščančji deli sočni in polni okusa. Kombinirajte jih z domačim krompirjem, ki je prav tako na voljo po izjemno ugodni ceni – slovenski krompir, pakiran v vrečah po 3,5 kg, stane le 2,49 EUR.

Za ljubitelje domačih narezkov ali toplih jedi iz sira je na voljo sir Livada, ki ga boste dobili kar 43 % ceneje – samo 8,99 EUR za kilogram. Sir je idealen za hitro malico ali pa kot dodatek različnim receptom, kot so sirni zavitki ali sirne omake.

Ne smemo pozabiti na priložnost za ljubitelje kave. Barcaffe Classic mleta kava, 200 g, je sedaj znižana na samo 2,68 EUR. Popolna izbira za tiste jutranje trenutke ob skodelici omamne kave. In če ob kavi radi uživate v sladkih prigrizkih, poskusite čajno pecivo brez sladkorja s koščki čokolade – za le 2,39 EUR.