E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog velja od 16.10. do 26.10.2024.

Od 16. do 26. oktobra 2024 praznuje trgovina E.Leclerc in obdaruje svoje zveste kupce z izjemnimi nagradami in akcijami! V sklopu praznovanja imate možnost sodelovati v nagradni igri in osvojiti enega od 150 bonov v vrednosti 100 €, kar skupaj znaša kar 15.000 €! Vsak kupec, ki kupi izdelek označen z oznako “Kupi in sodeluj”, prejme kupon za sodelovanje v žrebu. Preprosto izpolnite kupon, ga odložite v boben in z malo sreče boste morda prav vi eden izmed srečnih dobitnikov bona, ki bo naložen na vašo kartico E.Leclerc.

Poleg izjemnih nagrad pa vam E.Leclerc ponuja tudi širok spekter izdelkov po akcijskih cenah. Od petka, 18. oktobra dalje lahko kupite vse izdelke blagovne znamke Rio Mare in Kras po posebej znižanih cenah, kar je odlična priložnost, da svojo shrambo založite z visokokakovostnimi živili.

V soboto, 19. oktobra, bodo na voljo vsi sokovi in nektarji Fructal v tetrapaku s kar 50 % popustom. To je odlična priložnost, da poskrbite za osvežitev in uživate v okusih kakovostnih slovenskih sadnih pijač.

Če pa ste ljubitelj knjig, vas v četrtek, 17. oktobra, čaka posebna akcija na vse knjige. Nakup knjig je vedno odlična izbira, saj obogatijo vaš vsakdan, vas sprostijo in izobražujejo. Izkoristite to priložnost in si privoščite nova branja po ugodnejših cenah.

E.Leclerc s svojimi dnevnimi akcijami ponuja nekaj za vsakogar. Ne zamudite priložnosti, da sodelujete v nagradni igri, izkoristite popuste in praznujete skupaj z njimi.