E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog velja od 23.10. do 02.11.2024.

V katalogu trgovine E.Leclerc, ki velja od 23. oktobra do 2. novembra 2024, je na voljo široka paleta izdelkov po znižanih cenah, s katerimi lahko obogatite svoj dom ali popestrite vsakodnevne obroke. Poleg odličnih cen, lahko ob nakupu izbranih izdelkov sodelujete v nagradni igri za priložnost, da osvojite 100 € na kartico E.Leclerc.

Med zanimivimi izdelki izstopa tunina v oljčnem olju Rio Mare. Na voljo je v kombinaciji s pekočo papriko ali z limono in poprom, kar doda prijeten okus vašim jedem. Pakiranje vsebuje tri konzerve po 65 g in je kot nalašč za hitro, a okusno malico.

Za vse ljubitelje sladic, so v akciji tudi čokoladne praline Lindor Lindt. Na izbiro imate mlečne ali mešane praline v 137-gramskem pakiranju, ki so znižane za kar 45 %. Prav tako so na voljo praline s pistacijo ali lešnikom v večjem, 200-gramskem pakiranju. Praline so popolna izbira za sladkanje ob posebnih priložnostih ali kot darilo.

Če prenavljate gospodinjske pripomočke, lahko izkoristite popuste na vse izdelke Tefal. Gre za kakovostne kuhinjske izdelke, ki vam bodo olajšali pripravo obrokov. Poleg tega boste pri nakupu teh izdelkov sodelovali v nagradni igri za 100 € na kartico E.Leclerc.

Ne spreglejte tudi posebne ponudbe rižev in testenin ter svežih rib na oddelku ribarnice. Vsi ti izdelki so v času akcije na voljo s kar 30 % popustom.

Obiščite trgovino E.Leclerc, izkoristite ugodne popuste in sodelujte v nagradni igri. Morda boste prav vi osvojili eno izmed 150 nagrad po 100 €, ki jih trgovina deli ob praznovanju svoje obletnice.