Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila velja od 23.10. do 29.10.2024.

V katalogu trgovine Jager, ki velja od 23. do 29. oktobra 2024, so na voljo številne privlačne ponudbe, ki vam bodo olajšale nakupovanje in prinesle kakovostne izdelke po ugodnih cenah.

Za pripravo okusnega kosila ali večerje vam priporočamo panirane piščančje zrezke Perutnine Ptuj. Ti zamrznjeni zrezki so na voljo v 400-gramski embalaži po znižani ceni 2,81 €, kar je odlična izbira za hitro in enostavno pripravo obroka. Prav tako lahko izbirate med svežim mesom, kot je sveži piščanec PPR, ki ga prav tako najdete po ugodni ceni 4,19 € na kilogram.

Če ste ljubitelj svinjine, vas bo zagotovo navdušila ponudba svinjskih reber brez kože, ki so postrežna in na voljo po ceni 5,99 € na kilogram. Ta rebra so idealna za peko na žaru ali v pečici, saj so sočna in polna okusa. Poleg tega so v ponudbi tudi svinjsko stegno in svinjski vrat brez kosti, oba po znižani ceni 5,49 €. Oba kosa sta popolna za pripravo različnih mesnih jedi, bodisi v pečici ali kot enolončnice.

Za sladkosnede je na voljo čokolada Milka z lešniki in rozinami po znižani ceni 0,79 €, kar je odlična priložnost za sladkanje. Poleg tega pa ne spreglejte še vina Mladin Mariborčan, pridelanega v Štajerski Sloveniji, ki je na voljo po akcijski ceni 3,69 € za liter. To vino je idealno za ob posebnih priložnostih ali kot dodatek k večerji.

Za vse, ki načrtujejo obisk pokopališč, je na voljo nagrobna sveča Mojca, velika sveča, ki jo dobite v kompletu 9 sveč za 14,99 €, kar vam omogoča prihranek in sočasno izražanje spoštovanja do pokojnih.

Izkoristite te odlične priložnosti in prihranite pri nakupih.