Pepco katalog Šola nizkih cen

Pepco katalog Šola nizkih cen

Pepco katalog Šola nizkih cen

Pepco katalog Šola nizkih cen velja od 22.08. do 04.09.2024.

V času, ko se otroci pripravljajo na novo šolsko leto, je pomembno, da imajo na voljo udobna in kakovostna oblačila, ki jim bodo omogočala sproščeno gibanje in udobje skozi celoten dan. PEPCO katalog vam prinaša širok izbor trenirk za otroke po izjemno ugodnih cenah.

V ponudbi lahko najdete zgornji ali spodnji del trenirke za dečke in deklice, ki so na voljo v velikostih od 104 do 134 cm. Trenirka je narejena z visoko vsebnostjo bombaža, kar zagotavlja mehkobo in udobje, idealno za dolge šolske dni ali prosti čas. Za zgornji del trenirke z zadrgo in kapuco boste odšteli le 5 EUR, medtem ko je spodnji del trenirke na voljo za 4 EUR. Ta ponudba je odlična priložnost za vse starše, ki iščejo cenovno dostopne, a hkrati kakovostne izdelke za svoje otroke.

Za deklice, ki so nekoliko starejše in nosijo velikosti od 134 do 170 cm, je na voljo trenirka po ceni 6 EUR za zgornji del in 5 EUR za spodnji del. Takšna oblačila so ne le praktična, ampak tudi modna, saj so na voljo v različnih barvah in stilih, ki ustrezajo različnim okusom.

Otroci bodo v teh trenirkah zagotovo uživali, saj so primerne za vsakodnevno uporabo, bodisi v šoli, na športnih aktivnostih ali pri igri s prijatelji. Zaradi naravnih materialov so trenirke zračne in prijetne na otip, kar pomeni, da jih bodo otroci z veseljem nosili ves dan. Zavedamo se, kako pomembno je, da so oblačila udobna, zlasti za otroke, ki so nenehno v gibanju.

Poleg tega PEPCO ponuja tudi komplet spodnjega perila in nogavic, ki so prav tako narejeni iz bombaža. Komplet dveh spodnjih majic za deklice ali dečke lahko kupite že za 2,50 EUR, kar je res ugodna ponudba za kakovostno spodnje perilo. Prav tako so na voljo kompleti nogavic za deklice in dečke, in sicer po ceni 5,50 EUR za sedem parov. Tudi ti izdelki so iz visoko kakovostnega bombaža, ki omogoča prijetno nošenje skozi ves dan.

V PEPCO se zavedajo, da je začetek šolskega leta lahko stresen tako za starše kot za otroke, zato so pripravili bogato ponudbo kakovostnih izdelkov po izjemno ugodnih cenah, ki vam bo pomagala poskrbeti, da bo vaš otrok pripravljen na nove šolske izzive. Ne zamudite te priložnosti in obiščite PEPCO trgovine, kjer boste našli vse potrebno za vašega otroka.
Ponudba velja od 22. avgusta do 4. septembra 2024 oziroma do razprodaje zalog, zato pohitite in si zagotovite svoje izdelke še danes.