DM katalog september

DM katalog september

DM katalog september

DM katalog september velja od 02.09. do 30.09.2024.

Vam predstavljamo najnovejšo ponudbo izdelkov, ki so vam na voljo v katalogu za september 2024. Ker verjamemo, da najboljše stvari trajajo, tukaj so izbrani izdelki, ki združujejo kakovost in ugodno ceno.

Afrodita Cosmetics Red Grapes oljni gel za prhanje je idealna izbira za sproščujoč zaključek dneva. Z bogato sestavo iz izvlečkov rdečega grozdja bo vaša koža nahranjena in navlažena. Poleg tega gel zagotavlja prijeten vonj, ki bo na vaši koži ostal še dolgo po prhanju. Vsakodnevna uporaba bo vašo kožo naredila mehko in sijočo, zato ga priporočamo vsem, ki si želijo vrhunske nege.

Za popolno ustno higieno izberite Colgate Triple Action zobno kremo. Njena trojna formula pomaga pri preprečevanju zobne gnilobe, beljenju zob in svežem zadahu. Z redno uporabo boste dosegli bleščeč nasmeh in občutek svežine skozi ves dan. K zobni kremi dodajte še Premium VBO zobno ščetko, ki bo s svojimi mehkimi ščetinami nežno a učinkovito očistila vaše zobe in dlesni.

Če iščete zanesljivo rešitev za pomivanje posode, vam priporočamo Finish Quantum kapsule za strojno pomivanje posode. Z njihovo pomočjo boste brez napora dosegli sijočo čistočo na vašem posodju, saj učinkovito odstranjujejo tudi najtrdovratnejše madeže. Poleg tega kapsule ohranjajo svežino vaše pomivalne stroja, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Ne pozabite tudi na Sanft&Sicher 3-slojni toaletni papir, ki je mehka in nežna izbira za vsakodnevno uporabo. Pakiranje desetih rolic vam bo zagotovilo dolgotrajno zalogo, hkrati pa bo vaša kopalnica vedno pripravljena na obiske.

Vabimo vas, da prelistajte katalog in izkoristite to neverjetno ponudbo, ki je na voljo le do konca septembra. Nakupujte pametno in prihranite z ekskluzivnimi cenami.