Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog velja od 19.09. do 25.09.2024.

V obdobju od 19. do 25. septembra 2024 vam se v Eurospin katalogu ponujaju odlični izdelki po ugodnih cenah v sklopu akcije “Pametni nakup”. Eden izmed izjemnih izdelkov je pršut v rezinah (100 g) po znižani ceni 2,39 €, ki je popolna izbira za hitro pripravo okusnih predjedi ali kot dodatek na domači pici. Pršut je kakovosten, rezine pa ravno prav tanke, da se lepo prilegajo vsakemu grižljaju.

Za čiščenje doma priporočamo čistilo za tla z vonjem agrumov ali morske svežine (1,5 l), ki je znižano na 1,39 €. S svojo osvežujočo dišavo in močjo čiščenja bo poskrbelo, da bodo tla v vašem domu vedno čista in prijetno dišeča. Poleg tega je embalaža izdelana iz 30 % reciklirane plastike, kar prispeva k skrbi za okolje.

Ljubitelji svežih in zdravih prigrizkov lahko izkoristijo popust na kumarice (545 g) za samo 1,49 €. Te so popolne kot dodatek k sendvičem, solatam ali kot prigrizek ob kosilu. Če pa ste ljubitelji mlečnih izdelkov, ne spreglejte grškega jogurta z borovnicami ali breskvami (150 g), ki je zdaj na voljo za 0,99 €. Njegov bogat okus in kremasta tekstura vas bosta zagotovo navdušila.

Za tiste, ki obožujete testenine, so tu široki jajčni rezanci (500 g) po znižani ceni 1,49 €. Pripravite jih kot prilogo k omakam, enolončnicam ali pa jih uporabite kot osnovo za različne testeninske jedi. Rezanci so odlična izbira za hitro in hranljivo kosilo.

Če iščete sladko razvajanje, priporočamo roladice z lešnikovo kremo (6 kosov), ki so znižane na 1,39 €. Njihova mehka tekstura in bogat lešnikov okus so popolna izbira za popoldanski čaj ali sladico po večerji.

Prelistajte Eurospin katalog in izkoristite te ugodne ponudbe, ki bodo zadovoljile tako vaše potrebe kot tudi vaš proračun.