Hofer katalog

Hofer katalog

Hofer katalog

Hofer katalog velja od 19.09.2024. do prodaje zalog.

Kljub inflaciji je Hofer trgovina uspela ohraniti ali celo znižati cene več kot 69 % izdelkov, kar omogoča strankam, da uživajo v kakovostnih izdelkih po dostopnih cenah. V ponudbi boste našli izbrane dobrote, kot je parmezan Parmigiano Reggiano, zorjen vsaj 24 mesecev, ki zdaj stane le 4,99 € za 250 g. Odličen je kot dodatek testeninam, solatam ali gurmanskim jedem.

Za ljubitelje mesa je tu izjemna priložnost – goveji steak Gourmet Finest Cuisine, pripravljen na argentinski način ali s poprom, je na voljo s 34 % popustom, kar pomeni, da zdaj stane le 16,49 € za kg. Popoln je za posebne priložnosti, ko želite navdušiti svoje goste ali razvajati družino z okusno večerjo.

Puranji ljubitelji pa bodo veseli BBQ puranjih čevapčičev ali pleskavic, ki so idealni za hiter in okusen obrok. Te so znižane za 17 % in zdaj stanejo le 2,39 € za 400 g. Prav tako so na voljo tudi piščančji fileti, ki so sedaj le 4,99 € za kg – popolna izbira za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Če potrebujete osvežitev za svoj dom, lahko izkoristite ponudbo kopalniške preproge Novitesse, ki je znižana na 9,99 €, kar bo polepšalo in osvežilo vašo kopalnico.

Vse ljubitelje svežih sestavin bo razveselil slovenski paradižnik Lušt, ki je znižan za 42 %, kar pomeni, da sedaj stane samo 1,99 € za kg. Idealen je za pripravo svežih solat, omak ali kot priloga jedem.

Ta ponudba traja od 20. do 28. septembra, zato ne zamudite priložnosti, da napolnite svoj hladilnik in shrambo s kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah.