JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog velja od 02.10. do 15.10.2024.

Vabimo vas, da izkoristite izjemne ponudbe na prešite odeje in vzglavnike, s katerimi bo vaš spanec še bolj prijeten in udoben. V JYSK katalogu lahko izbirate med različnimi visokokakovostnimi izdelki, ki bodo izboljšali vaše spalno udobje, ob tem pa boste prihranili do 65%. JYSK cene prilagaja najnižjim na trgu, zato je zdaj pravi trenutek za nakup.

Priporočamo prešito odejo Living Medical, ki ima zračno polnilo iz silikoniziranih poliestrskih votlih vlaken. Zaradi mehke prevleke iz mikrovlaken in možnosti pranja pri 95°C, je odeja idealna za tiste, ki cenijo higieno in udobje. Za še večje udobje jo prejmete skupaj z vrečo za shranjevanje. Dimenzija 135×200 cm je zdaj na voljo po akcijski ceni le 22,50 €.

Poleg tega Jysk ponuja antialergijski vzglavnik Strokken, ki je nastavljiv po višini in polnjen z zračno spominsko peno, prepojeno z bambusovim ogljem. Prevleka iz 100% poliestra je obdelana s sredstvom proti pršicam, kar zagotavlja miren in zdrav spanec. Vzglavnik, ki je pralen pri 40°C, je na voljo po izjemni ceni 47,50 €.

Če iščete nekaj lahkega in zračnega, je tu prešita odeja Stetinden. Njeno polnilo iz recikliranih silikoniziranih votlih vlaken in mehka prevleka iz mikrovlaken zagotavljata udobje in toplino, hkrati pa jo lahko operete pri 40°C. Odeja dimenzije 135×200 cm je zdaj znižana na samo 10 €.

Ne zamudite te priložnosti in si zagotovite vrhunske izdelke za boljše spanje po neverjetnih cenah. Vsi izdelki so na voljo do razprodaje zalog, zato pohitite in nas obiščite v trgovini ali naročite prek spleta!