Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog velja od 10.10. do 16.10.2024.

Mercator katalog vas vabi, da izkoristite izjemno ponudbo izdelkov, ki velja od 10. 10. do 16. 10. 2024, in se založite z osnovnimi živili ter priljubljenimi dobrotami po ugodnih cenah.

Najprej priporočamo slovenski krompir, ki je pakiran v 10 kg vrečah po neverjetni ceni 4,89 €. Krompir je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu – uporabite ga za pripravo pire krompirja, pečenega krompirja ali priloge k mesnim jedem. Poleg tega lahko v ponudbi najdete tudi slovenska jabolka Jonagold po 1,29 €/kg, ki so odlična izbira za zdravo malico, peko pit ali pripravo domačih sokov.

Za ljubitelje svežega mesa je na voljo piščančji file po ceni 4,99 €/kg. Fileti so idealni za hitro in enostavno pripravo, od peke na žaru do praženja s svežo zelenjavo ali dodajanja solatam. Če pa imate raje rdeče meso, vam priporočamo goveje pleče brez kosti, ki je na voljo po znižani ceni 7,99 €/kg. To meso je odlično za pripravo enolončnic ali počasi pečenih jedi, ki bodo razvajale vaše brbončice.

Ne spreglejte tudi odlične ponudbe za ljubitelje sira. Sir maasdamer Visser, poltrdi sir z 45 % maščobe, je na voljo za samo 5,99 €/kg. Ta sir se bo odlično prilegel kot prigrizek ali na sirni plošči za posebne priložnosti.

Za ljubitelje kave pa je tukaj kava Barcaffé Classic, mleta, po znižani ceni 2,68 € za 200 g. To je popoln način, da začnete jutro z bogatim okusom kave.

Izkoristite te ponudbe in si privoščite kakovostne izdelke po ugodnih cenah! Vabljeni v Mercator, kjer boste vedno našli nekaj zase.