Pepco katalog Noč čarovnic

Pepco katalog Noč čarovnic

Pepco katalog Noč čarovnic

Pepco katalog Noč čarovnic velja od 10.10. do 23.10.2024.

V Pepco katalog Noč čarovnic je zdaj na voljo odlična ponudba oblačil z motivi iz priljubljenih licenc, kot sta Corpse Bride in Beetlejuice. Če iščete udobna in modna oblačila za vse generacije, je to idealna priložnost za nakup.

Puloverji in hlače za ženske, v velikostih od S do XXL, so na voljo že za 9,49 €. Narejeni so iz visokokakovostnega bombaža, s privlačnimi potiski iz filma Corpse Bride, kar jih naredi udobne in stilsko dovršene. Idealni so za sproščene dnevne opravke ali prijetne večere doma.

Za najmlajše pa je na voljo izjemna ponudba oblačil z motivi iz filma Beetlejuice. Majice in hlače za dečke v velikostih od 134 do 170 cm so na voljo že od 4 € za majice in 7 € za hlače. Udobni kosi iz bombaža bodo zagotovo navdušili vsakega mladega ljubitelja zabavnih filmskih likov. Prav tako so na voljo puloverji s kapuco in boksarice za dečke, s katerimi bodo otroci videti odlično, hkrati pa se bodo počutili udobno čez ves dan.

Ne smete zamuditi niti dodatkov – komplet kape in rokavic za dečke s svetlečimi motivi v temi po ceni 5,50 € je čudovito darilo ali uporaben kos za hladne dni. Za moške so na voljo nogavice z bombažem, prav tako s potiskom iz filma Beetlejuice, po zelo ugodni ceni 6 € za dva para.

Poleg tega lahko moški izbirajo med majicami in trenirkami z visokim deležem bombaža, ki so na voljo v velikostih od S do XXL. Ženski modeli boksaric in majic z licenco Beetlejuice so na voljo v različnih velikostih, že za 4 €.

Vsi izdelki so na voljo do razprodaje zalog, zato pohitite v trgovino in izkoristite odlično ponudbo.