KiK katalog oktober

KiK katalog oktober

KiK katalog oktober velja od 14.10.2024. do prodaje zalog.

Odkrijete KIK jubilejne ponudbe in novem katalogu, kjer lahko najdete širok izbor izdelkov za vsak okus in priložnost. Med njimi so tudi izdelki za ustvarjalce, ljubitelje mode in otroke, vse po izjemno ugodnih cenah.

Če iščete kakovosten jedilni pribor, vam priporočamo naš 20-delni komplet iz nerjavečega jekla, ki je na voljo v satiniranem ali svetlečem videzu. Z njim boste svoji kuhinji dodali pridih elegance, cena pa je le 10 €! Prav tako ne zamudite priložnosti, da si priskrbite praktične čajne svečke, ki imajo čas gorenja približno 4 ure in jih prejmete v pakiranju po 30 kosov. Te svečke so popolne za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vašem domu, vse to že za 1 €.

Za najmlajše imamo prav posebno ponudbo – 102-delni komplet za ustvarjanje s pobarvankami. To je idealno darilo za otroke, ki radi rišejo in ustvarjajo. Cena kompleta je dostopnih 10 €, kar je resnično odlična vrednost za veselje in kreativnost vaših otrok.

Za hladnejše dni smo pripravili izbor toplih oblačil, med katerimi izstopajo ženski puloverji z motivi priljubljenih likov, kot sta Grinch in Stitch. Na voljo so v velikostih za odrasle (S/M, L/XL) in otroke (128–164), s cenami že od 7 € dalje. Ti puloverji so kot nalašč za udobje in stil, ko se temperature spustijo.

Ne spreglejte tudi naše ponudbe otroških licenčnih kostumov, ki bodo razveselili vsakega malega navdušenca nad junaki, kot sta Paw Patrol ali Harry Potter. Ti kostumi so na voljo v različnih velikostih in videzih po ceni 14,99 €.

Naj vam naše jubilejne ponudbe polepšajo dan in prinesejo številne ideje za nakup daril ali osebnih potrebščin!