JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog velja od 16.10. do 24.10.2024.

JYSK je pripravil posebno akcijo “Dnevi skandinavskega pohištva”, kjer lahko kupci prihranijo do 65 % na izbranih izdelkih za dom. Akcija traja od 16. 10. do 24. 11. 2024, kar pomeni, da je to odlična priložnost za vse, ki želijo prenoviti svoj dom ali dodati nekaj skandinavskega sloga v svoje prostore.

Eden izmed izstopajočih izdelkov je odeja Hagthorn, narejena iz 100 % poliestra. Odeja dimenzij 140×200 cm je na voljo po znižani ceni 10 EUR. Z mehkim dotikom in prijetno toploto bo ta odeja popolna izbira za hladne jesenske večere. K njej lahko dodate še vzglavnik Royal Nordic, polnjen s 70 % Fossflakes vlakni in 30 % silikoniziranimi vlakni. S pralno prevleko in udobno zasnovo bo poskrbel za kakovosten spanec po znižani ceni 18 EUR.

Za tiste, ki iščejo osvežitev kopalnice, je na voljo brisača Nora, narejena iz 100 % bombaža, s težo 600 g/m², ki zagotavlja mehkobo in visoko vpojnost. Trenutno je znižana za kar 65 % in je na voljo po ceni 4,50 EUR za velikost 50×100 cm. Popolna izbira za razvajanje po dolgem dnevu.

V ponudbi so tudi funkcionalni in stilski pohištveni kosi. Pisaniški stol Kokkedal s tkaninastim sedežem in jeklenim ogrodjem je popolna izbira za domačo pisarno. Z nastavljivo višino in ergonomsko obliko je zdaj na voljo po ugodni ceni 80 EUR. Če želite več udobja, je tu vrtljivi stol Tamdrup s sedežem iz spominske pene, ki sprošča pritisk in omogoča prilagodljivo višino ter nagibanje, na voljo po akcijski ceni 130 EUR.

JYSK-ova ponudba je idealna priložnost za vse, ki iščejo kakovostne izdelke po dostopnih cenah, zato ne zamudite teh odličnih priložnosti za prihranke in osvežitev svojega doma.