Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog velja od 17.10. do 23.10.2024.

V Mercatorju je trenutno odlična priložnost za nakup kakovostnih in svežih izdelkov po znižanih cenah! Med izbranimi ponudbami izstopajo:

Puranji file, ki ga lahko zdaj dobite s kar 30 % popustom. Popust velja za pakiran ali postrežen file, vendar ne vključuje tistih, ki so vzrejeni v Sloveniji. To je izvrstna izbira za pripravo zdravih obrokov, saj je puranje meso bogato z beljakovinami in malo maščob. Idealno za hitro pečenko, solate ali preprosto kosilo!

Slovensko zelje, ki je nepogrešljivo pri pripravi tradicionalnih jedi, kot so sarme ali kislo zelje z mesom. Cena znaša samo 0,69 € na kilogram, kar je izjemna priložnost za nakup svežih, domačih pridelkov.

Ljubitelji dimljenega mesa ne bodo spregledali prekajene svinjske krače, ki je znižana za 41 %. Cena zdaj znaša 4,99 € na kilogram, kar je odlična ponudba za ljubitelje mesnih dobrot. Kračo lahko uporabite kot glavno jed ali pa jo dodate k tradicionalnim jedem, kot je ričet.

Za pripravo domačih jedi si zagotovite tudi pšenično moko Mercator, tip 500, ki je zdaj na voljo po ceni samo 0,59 € za kilogram. Ne glede na to, ali pečete kruh, peciva ali druge slaščice, bo moka vaš zanesljiv pomočnik v kuhinji.

Sončnično olje Mercator je nujen pripomoček v vsaki kuhinji, zdaj znižano za 35 % in na voljo po ceni 1,16 € za liter. Uporabite ga za kuhanje, peko ali kot osnovo za pripravo domačih solat.

Poleg tega je tu še potovalni kovček Meridian, ki je znižan za 50 % in je na voljo v različnih barvah in velikostih – idealen za vse, ki načrtujejo potovanja.

Ne spreglejte te odlične ponudbe in pohitite do najbližjega Mercatorja.