Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog velja od 24.10. do 29.10.2024.

Pametni nakup v obdobju od 24. do 29. oktobra 2024 prinaša izjemne priložnosti za prihranek na različnih izdelkih. Pripravili smo nekaj odličnih ponudb, ki vam bodo pomagale, da izberete kakovostne izdelke po ugodnih cenah in poskrbite za svoj dom ter vsakodnevne potrebe.

Za gospodinjstva, ki redno perete perilo, priporočamo tekoči detergent za perilo z vonjem aloje ali sivke. S 4-litrskim pakiranjem boste poskrbeli za dolgo obstojen svež vonj vaših oblačil, zdaj pa ga dobite kar 33 % ceneje, za samo 3,49 €. Ta detergent je pakiran tudi v 30 % reciklirani plastiki, kar je še dodaten plus za okolje.

Za malico ali hiter prigrizek pa ne spreglejte rezin milanske salame, ki je znižana za 33 %. Zdaj je cena samo 1,19 € za pakiranje 150 g. Okusna in kakovostna salama je odlična izbira za sendviče ali kot dodatek k narezkom.

Prav tako je čas, da osvežite svoj dom z barvitimi kamelijami ali ciklamami. Na voljo so različne barve v lončkih premera 14 cm, po izjemni ceni 2,49 €. Popestrite svoj bivalni prostor s temi čudovitimi cvetlicami in ustvarite prijetno vzdušje v vsakem kotičku doma.

Ne spreglejte tudi nagrobnih sveč in cvetličnih aranžmajev, saj se bliža čas, ko se spominjamo naših najdražjih. Med pametnimi nakupi lahko izberete nagrobno svečo Srce, ki gori kar 75 ur, zdaj znižano za 31 % na ceno 1,29 €. Prav tako so na voljo različni aranžmaji in šopki vrtnic po ugodnih cenah.

Vabimo vas, da obiščete najbližjo trgovino in izkoristite te pametne ponudbe, s katerimi boste prihranili in obenem poskrbeli za svoje vsakodnevne potrebe.