Bauhaus katalog julij

Bauhaus katalog julij

Bauhaus katalog julij velja od 27.06. do 31.07.2024.

Bauhaus predstavlja svojo aktualno ponudbo izdelkov, ki bo veljavna od 27. junija do 31. julija 2024. Tukaj je nekaj izjemnih izdelkov, ki vam lahko olajšajo in polepšajo življenje:

Paviljon ‘Lucca’
Popestrite svoj vrt s čudovitim paviljonom ‘Lucca’ za samo 2.190 €. Ta paviljon velikosti 300 x 300 x 250 cm ima trdno aluminijasto ogrodje, prašno barvano v antracitni barvi, in lahko prenese veter do hitrosti 74 km/h. Je idealen prostor za družinska srečanja ali sprostitev v senci.

Prenosna klimatska naprava
Ohladite svoj dom s prenosno klimatsko napravo za 189 €. Ta kompaktna naprava ima funkcije hlajenja, razvlaževanja in prezračevanja, kar omogoča vsestransko uporabo. Nadzor prek aplikacije in glasovno upravljanje zagotavljata enostavno uporabo, medtem ko 24-urni časovnik poskrbi za prilagodljivost.

Komplet ‘Classic set 800 W’ in ‘Ultralight set 800 W’
Za tiste, ki razmišljate o sončni energiji, sta na voljo dva odlična kompleta. ‘Classic set 800 W’ za 799 € in ‘Ultralight set 800 W’ za 649 € vključujeta solarne module, razsmernik in konektorske kable. Kompleta omogočata različne načine montaže, kar omogoča prilagoditev vašim potrebam.

Klimatska naprava ‘Comfort’
Za optimalno hlajenje in ogrevanje vašega doma, izberite klimatsko napravo ‘Comfort’ za 549 €. Z zmogljivostjo 3,5 kW za hlajenje in 3,8 kW za ogrevanje, je ta naprava primerna za prostore do 40 m². Ponaša se s tiho delovanjem in številnimi funkcijami, kot so samodejni ponovni zagon, ionizator in Wi-Fi nadzor.

Stropni ventilator z LED osvetlitvijo ‘Stralsund’
Za eleganco in praktičnost v enem, izberite stropni ventilator z LED osvetlitvijo ‘Stralsund’ za 119 €. Ventilator ima premer 50 cm, tri hitrosti in daljinski upravljalnik, kar omogoča enostavno upravljanje. Nočna osvetlitev in časovnik pa dodata še dodatno udobje.

Vsi ti izdelki so na voljo z brezplačno dostavo ob nakupu preko spletne strani Bauhaus. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega doma s temi vrhunskimi izdelki po najboljših cenah.