Bauhaus katalog junij

Bauhaus katalog junij

Bauhaus katalog junij

Bauhaus katalog junij velja od 06.06. do 03.07.2024.

Vabljeni k ogledu Bauhaus pestre ponudbe izdelkov, ki bodo vaš vrt in dom spremenili v pravo oazo sprostitve in udobja. Bauhaus paviljoni, vrtne garniture in visokotlačni čistilniki so izjemno praktični in kakovostni. Tukaj je nekaj predlogov za vas:
Paviljon ‘Palma’

Dimenzije: 300 x 600 cm
Cena: 2.190,- EUR
Lastnosti: Prašno barvano aluminijasto ogrodje, lamelna aluminijasta streha, sistem za odvajanje vode, UV zaščita +50. Paviljon je idealen za zaščito pred soncem in dežjem ter ustvarjanje prijetnega zunanjega prostora za druženje in sprostitev.

Solarni tuš ‘Basic’

Dimenzije: Višina 220 cm, prostornina 20 l
Cena: 119,- EUR
Lastnosti: Nadglavna prha Ø 16 cm, enoročna mešalna ročka, kakovostna umetna masa. Solarni tuš je odlična izbira za osvežitev v vročih poletnih dneh in enostaven za uporabo na vrtu ali ob bazenu.

Visokotlačni čistilnik ‘K4 Power Control’

Moč: 1,8 kW, maks. tlak 130 bar
Cena: 263,- EUR
Lastnosti: Maks. pretok vode 420 l/h, IPX5 zaščita, teleskopski ročaj, visokotlačna cev 8 m. Idealno za čiščenje dvorišč, vrtnih poti in avtomobilov. Izbira optimalnega tlaka s pomočjo aplikacije zagotavlja učinkovito in enostavno uporabo.

Lounge vrtna garnitura ‘Aurora’

Cena: 298,- EUR
Lastnosti: Dvosed, dva naslanjača, miza s stekleno ploščo, prašno barvano aluminijasto ogrodje, vklj. blazine za sedeže in naslone. Svetlo siva garnitura bo vašemu vrtu dodala eleganco in udobje.

Lounge vrtna garnitura ‘Sofia’

Cena: 890,- EUR
Lastnosti: Dvosed, dva naslanjača, miza, aluminijasto ogrodje/les, vklj. blazine za sedeže in naslone. Naravne barve in sodoben dizajn bodo poskrbeli za prijetno bivanje na prostem.

Vrtna miza ‘Maja Stone’

Dimenzije: 200 – 300 x 100 x 74 cm, raztegljiva
Cena: 649,- EUR
Lastnosti: Aluminijasto ogrodje, mizna plošča iz sintranega kamna, enostavno vzdrževanje, antracit. Popolna izbira za velike družinske obroke ali zabave na prostem.