E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog

E Leclerc katalog Maribor velja od 20. 02. do 03. 03. 2019.

E Leclerc katalog Maribor –  odlična ponudba za pust: samo 19. februarja prejmete kupon za – 10 % pri nakupu nad 30 €, ki ga unovčite v soboto, 22. 02. 2019, kraljevi krof 0, 39 €, prekajena šunka 3, 84 €. E Leclerc katalog Maribor velja od 20. 02. do 03. 03. 2019.

Novi E Leclerc katalog: pustni kostumi čebelica, hudiček, mucek, lev ali zajček 13, 49 €, komplet za princeso 3, 34 €, pikapolonica ali miška 17, 49 €, konfeti 0, 74 €, princesa 15, 99 €, čarovnica ali hudičevka 14, 99 €, set piščalk 6/1 za 1, 09 €, vila ali klovn 13, 99 €, gusarski meč 2, 99 €, fantom, okostnjak, hudič ali duh 10, 99 €, kavbojski klobuk 3, 79 €, vojak 19, 99 €, kavboj ali pirat 9, 99 €, gasilec 19, 99 €, set za gasilca 4, 99 €, policaj 18, 99 €, set za policaja 4, 99 €, lasulja za klovne 3, 49 €, sprej za lase 1, 99 €, set za poslikavo obraza 7/1 za 1, 59 €, klovn ali klovnesa 18, 99 €, set za barvanje obraza 3, 74 €, hipi 13, 99 €, gasilec 15, 99 €, pizza 18, 99 €, duhovnik 6, 99 €, metla za čarovnico 3, 19 €, dolga lasulja 6, 49 €, čarovnica 19, 99 €, vampir 13, 99 €, demon 15, 99 €, zapornik 15, 99 €, kavboj 14, 99 €, kirurg 14, 99 €.

Prelistajte novi E Leclerc katalog v katerem boste tokrat med drugim našli še naslednje izdelke po akcijskih cenah: mlado goveje podplečje 6, 07 €, mlada goveja ledja – hrbet 11, 59 €, svinjsko stegno 3, 98 €, svinjski hrbet 4, 18 €, piščančja bedra ali stegna 2, 78 €, svinjski vrat 4, 29 €, orada 8, 59 €, file šarenke/postrvi 10, 99 €, sir Tilsit 4, 99 €, sir Gauda ali Edamer 4, 98 €, sir Cheddar 11, 99 €, Štajerski beli kruh 1, 69 €, francoska štručka s sirom 1 +1 gratis za 1, 45 €, na zadnji strani kataloga pa nikar ne spreglejte posebno akcijsko ponudbo, ki je na voljo samo v trgovini E Leclerc Maribor.

Vse aktualne kataloge trgovine E Leclerc si lahko pogledate na E-Leclerc katalog, kataloge trgovcev z živili za vas zbiramo v rubriki  Živila.

E Leclerc katalog Maribor velja od 20. 02. do 03. 03. 2019.