E Leclerc katalog Vse za šolo

E Leclerc katalog Vse za šolo

E Leclerc katalog Vse za šolo

E Leclerc katalog Vse za šolo velja od 19.06. do 29.06.2024.

Vabljeni k E Leclerc katalogu Vse za šolu izjemnih šolskih pripomočkov po neverjetnih cenah v E.Leclerc. Tukaj je nekaj izbranih izdelkov, ki vam bodo olajšali priprave na novo šolsko leto:

Šolski set 3v1 – Popolna izbira za začetek šolskega leta. Set vključuje šolsko torbo ABC, vrečko za copate in prazno peresnico. Ergonomično oblikovano hrbtišče in trdo dno zagotavljata udobje in trajnost. Redna cena 119,99 €, zdaj le 69,99 €.

Torba ABC – Idealna za vsakodnevno uporabo. Opremljena je s fidlock zaponko za enostavno zapiranje in odpiranje, stabilnim in trdim dnom ter ergonomično oblikovanim hrbtiščem. Redna cena 79,99 €, zdaj samo 52,49 €.

Nahrbtnik Round Active – Za aktivne učence. Močne, mehke in udobne naramnice ter odsevniki za boljšo vidljivost na cesti. Na voljo v izbranih motivih. Redna cena 44,99 €, zdaj le 35,99 € z E.Leclerc bonom.

Nahrbtnik Ergonomic – Odlična izbira za dolge šolske dni. Ergonomsko oblikovano hrbtišče in trdo ojačano dno zagotavljata podporo in udobje. Redna cena 54,99 €, zdaj le 32,99 €.

Nahrbtnik Superlight 2 Face – Prilagodljiv nahrbtnik z ergonomsko oblikovanim hrbtiščem in zamenljivo prednjo stranjo. Redna cena 69,99 €, zdaj le 55,99 € z E.Leclerc bonom.

Peresnica – Dvojna in polna peresnica, ki nudi dovolj prostora za vse potrebščine. Na voljo v različnih motivih. Redna cena 19,99 €, zdaj le 12,99 €.

Nahrbtnik na kolesih – Praktik za prevoz težjih šolskih potrebščin. Opremljen je s tristopenjskim aluminijastim ročajem in izbranimi motivi. Redna cena 89,99 €, zdaj le 49,49 €.

Izkoristite E Leclerc šolske popuste in pripravite svoje otroke na novo šolsko leto s kakovostnimi in ugodnimi izdelki.