E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna

E Leclerc katalog Zlatarna velja od 07.06. do 22.06.2024.

Prelistajte nov E Leclerc katalog Zlatarna, da odkrijete čudovite kose nakita v zlatarni E.Leclerc v Ljubljani, kjer je na voljo širok izbor elegantnih srebrnih kosov, prevlečenih z rodijem ali pozlato. Tukaj je nekaj predlogov:

Uhani s cirkonijevimi oksidi (srebro s pozlato) za samo 45 € – Popestrite svoj videz s temi elegantnimi uhani, ki dodajo pridih luksuza vsakemu outfitu. Ne pozabite, ob plačilu s kartico E.Leclerc dobite še 20 % popust!

Ogrlica s cirkonijevimi oksidi (srebro, prevlečeno z rodijem), dolžina 42 cm, za samo 27 € – Idealna za posebne priložnosti ali vsakdanjo eleganco.

Prstan s cirkonijevimi oksidi (srebro, prevlečeno z rodijem), velikost 14, za samo 19,90 € – Ta čudovit prstan bo zagotovo pritegnil poglede in dodal sijaj vašim rokam.

Zapestnica s cirkonijevimi oksidi (srebro, prevlečeno z rodijem), dolžina 16 cm, za samo 22 € – Popolna kombinacija elegance in preprostosti, ki bo krasila vaše zapestje.

Ogrlica s cirkonijevimi oksidi (srebro, prevlečeno z rodijem), dolžina 45 cm, za 36 € – Odlična izbira za tiste, ki iščejo daljšo in bolj izrazito ogrlico.

Uhani s kalcedoni (srebro, prevlečeno z rodijem) za 24 € – Ti uhani bodo dodali pridih barve in unikatnosti vašemu videzu.

Ne zamudite te izjemne ponudbe, ki velja od 7. 6. do 22. 6. 2024. Pridite in si zagotovite svoje najljubše kose nakita v zlatarni E.Leclerc v Ljubljani.