GA katalog

GA katalog

 

GA katalog

GA katalog marec 2014 velja od 24.2. do 16.3.2014.

Izšel je novi GA katalog marec 2014, ki vsebuje ugodne ponudbe pohištva in bele tehnike. Za Vas so tokrat pripravili naslednjo ponudbo; pri nakupu kuhinje Noblessa sijaj 46 % popusta, največji izbor priznanih blagovnih znamk iz področja bele tehnike-varčni pralni stroj Bosch WAE24368BY po odkupni GA klubski ceni 379, 99 €, nežen in varčen sušilni stroj Electrolux EDH3386PDW po odkupni GA klubski ceni za 599, 99 e.

Prelistajte aktualni GA katalog za mesec marec in izbirajte med naslednjimi predlogi za kakovosten in cenovno vsem dostopen nakup; nakup GA kuhinje ima kar nekaj prednosti, saj je njihov material odporen proti udarcem, kuhinje lahko kupite v več kot 1800 barvnih odtenkih, so prilagodljive tako, kot, če bi Vam jih izdelal mizar, kuhinje za vsak žep, saj jih najdete v kar 9 cenovnih razredih, brezplačna izmera in izris na Vašem domu, dostava in montaža v 4 tednih, kuhinje na ključ, odprodaja eksponatov kuhinj, znižanje tudi do 80 % saj v trgovinah GA pripravljajo prostor za kolekcijo 2014.

Ponudba, ki jo najdete, če prelistate novi GA katalog, je zares pestra in bogata; sestavite si svoj BOSCH kuhalni set- vgradna pečica HBN532E3 799, 99 €, komplet gospodinjskih aparatov Electrolux za 1.149, 99 €.

V GA Vam bodo odkupili Vaš star aparat, v zelenem polju novega GA kataloga, si lahko podrobno pogledate za koliko Vam odkupijo star aparat in koliko boste prihranili ob nakupu novega. Ponudba pralnih strojev, sušilnih strojev, pomivalnih strojev, hladilnikov, zamrzovalnikov, korit, nap, štedilnikov, vgradnih pečic in kuhalnih plošč-prelistajte novi GA katalog marec 2014, ki velja do 16. marca in izberite najboljše.

Preverite aktualno ponudbo, ki jo vsebuje novi GA katalog, za celotno ponudbo katalogov trgovine GA kliknite  GA katalog, če pa bi želeli pogledati ponudbo drugih, jo lahko spremljate v naši rubriki Tehnika.