GA katalog

GA katalog

GA katalog

GA katalog velja od 06.01. do 26.01.2014.

GA katalog tokrat vsebuje veliko odprodajo eksponatov kuhinj, znižano do kar -75 %, pralnih strojev, pomivalnih strojev in ostalih gospodinjskih aparatov-prelistajte ga in preverite njegovo bogato vsebino.

Nakup kuhinje v GA trgovinah ima kar nekaj prednosti-edini v Sloveniji, Resopal Fronte, material, ki je odporen proti udarcem, praskam in kemikalijam, kuhinje v več kot 1.800 barvnih odtenkih, prilagodljivost kot pri mizarju, kuhinje za vsak žep, saj nudijo kar 9 cenovnih razredov, brezplačna izmera in izris na vašem domu, dostava in montaža v 4 tednih, kuhinja na ključ, vse namreč postorijo namesto vas. GA katalog, ponudba aktualnega obdobja vsebuje naslednje predloge za ugoden nakup; odprodaja eksponatov kuhinj, znižanje do kar -75 %, saj pripravljajo prostor za kolekcijo 2014; cena za leseni del kuhinje 790 €, set Candy sestavljen iz kuhalne plošče, pomivalnega stroja in vgradne pečice za 939 €, set Electrolux sestavljen iz vgradne pečice, vgradnega pomivalnega stroja in kuhalne plošče za 1.149, 99 €.

Prelistajte aktualni GA katalog in preverite ponudbo kuhinj Ballerina, vodilni nemški design kuhinj, velika odprodaja kuhinj; kuhinja Point po klubski ceni 3.399, 00 €, kuhinja Prima 2.570, 14 €, kuhinja Elba 3.644, 20 €, kuhinja Amara 2.448, 95 €. V GA Vam odkupijo vaše stare aparate, zato pozorno prelistajte novi GA katalog in na zeleno obarvanih straneh preverite, za koliko odkupijo vaš star aparat. V ponudbi GA kataloga pa boste našli še ponudbo pomivalnih strojev, pralnih strojev, poseben izbor pralnih strojev, ponudbo sušilnih in pralno-sušilnih strojev, zamrzovalnikov in zamrzovalnih skrinj, hladilnikov, vgradnih hladilnikov, štedilnikov, klimatskih naprav in odstranjevalnikov vlage, vgradnih pečic in kuhalnih plošč, sestavite si svoj Bosch ali Electrolux kuhalni set. V novem GA katalogu pa najdete tudi ponudbo pomivalnih strojev, kuhinjskih nap in pomivalnih korit in ponudbe iz diskonta aparatov in kuhinj.

Prelistajte aktualni GA katalog, za celotno ponudbo kliknite GA katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, jo preverite v naši rubriki Tehnika.