Humanic katalog

Humanic katalog

Humanic katalog

Humanic katalog Zima 2014/15 velja do razprodaje zalog.

Novi Humanic katalog – svetovno priznane blagovne znamke po ugodnih cenah; moška, ženska in otroška obutev in oblačila za šport in prosti čas ter za svečane priložnosti, modni dodatki, pasovi, denarnice, nakit, sončna očala – prelistajte aktualni Humanic katalog in preverite vse novosti, ki Vam jih nudijo.

Preverjena kvaliteta svetovno znanih modnih blagovnih znamk Vas to zimo čaka v trgovinah Humanic v katerem boste med drugim našli: Mango plašček iz umetnega krzna leoparda, ¾ hlače, bela kimono bluza z pasom Lazzarini in odlične SMH nakupovalne torbe.

Humanic katalog Vam tokrat nudi priložnost, da izberete najboljše kose oblačil, obutve in modnih dodatkov med katerimi boste našli Rorever okvirje za očala, Daniel Wellington ročno uro, Lazzarini neskončni šal s bleščečimi nitkami, Pat Calvin neskončni pleteni šal v dveh barvnih kombinacijah, Vingeron torba za nakupovanje v vzorcu prog.

Novi Humanic katalog Vam predstavlja hit sezone zima 2014/15 – detajle v karamelnih barvah – Vivienne Tom obutev in dolge škornje, ekstra dolge Cynthia Rowley škornje iz strojene kože, ali hladno sivo – srebrne barvne nianse, SMH udobni in elegantni nizki gležnjarji.

Za vse ljubitelje športnih oblačil in obutve je tukaj kar nekaj predlogov iz aktualnega Humanic kataloga iz katerega Vam za ogled predlagamo črne Gamloong športne copate iz usnja z bogatimi okrasnimi detajli, Puma visoke športne copate iz črnega usnja z zlatimi detajli, Adidas športne copate enostavnega, udobnega kroja, lahkotnih tunik itd….

Vabimo Vas, da še naprej skupaj z nami spremljate vse kataloge trgovin Humanic na povezavi Humanic katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami obutve in oblačil najdete v rubrikah Oblačila in Obutev.