Spar katalog Tchibo

Spar katalog Tchibo

Spar katalog Tchibo

Spar katalog Tchibo velja od 06.06. do 12.06.2024

Spar katalog Tchibo aktualno tedensko ponudbo izdelkov, ki so na voljo od 6. 6. 2024 v trgovinah INTERSPAR in izbranih trgovinah SPAR. Tukaj je nekaj predlogov, kako lahko uporabite nove izdelke:

Potiskane palazzo hlače za 19,99 € – Idealne za sproščene poletne dni ali elegantne večerne priložnosti. Združite jih z lahkotno bluzo in vaš videz bo popoln!

Majica z naborki za 6,00 € – Ta simpatična majica z naborki je popolna za vsakdanjo rabo. Kombinirajte jo s kavbojkami ali kratkimi hlačami za svež in mladosten videz.

3/4 hlače iz džersija za 17,99 € – Udobne in vsestranske 3/4 hlače so primerne za vsakodnevne aktivnosti. Nosite jih s športnimi copati za sproščeno počutje.

Bluzna majica za 14,99 € – Eleganten in ženstven kos, ki se odlično poda k elegantnim hlačam ali krilu. Idealna za službo ali posebne priložnosti.

Kratke hlače za 12,99 € – Popolne za vroče poletne dni ali sproščene vikende. Kombinirajte jih s preprosto majico za udoben in lahkoten videz.

Mini hladilna torba za 9,99 € – Nepogrešljiva za piknike, izlete na plažo ali poletne avanture. Ohranja vaše pijače in prigrizke hladne in osvežujoče.

Blazina za sproščanje za 14,99 € – Popolna za sprostitev doma ali na prostem. Uporabite jo za meditacijo, jogo ali preprosto sproščanje na vrtu.

2 kavlja za sončnik za 4,99 € – Praktičen dodatek za vaš vrt ali balkon. Enostavno pritrdite sončnik in uživajte v senci.

Ne zamudite te odlične ponudbe in obiščite trgovine, kjer vas čaka še veliko več izdelkov. Ponudba velja do razprodaje zalog.