Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika velja od 05.06. do 11.06.2024.

V Jager katalogu ponujamo širok izbor kakovostnih sanitarnih izdelkov za opremo kopalnice. Kotliček Grohe Solido podometni je praktična rešitev, ki omogoča estetsko privlačen videz vaše kopalnice, hkrati pa zagotavlja funkcionalnost in prihranek prostora. Keramični bideji Grohe BAU in Grohe EURO nudijo vrhunsko higieno in udobje, medtem ko so keramični viseči in stenski bideji elegantna rešitev za sodoben dizajn kopalnice.

Za popolno udobje in praktičnost priporočamo kombiniranje bideja z ustrezno WC desko. Naša ponudba vključuje različne modele WC desk Grohe, kot tudi tipke za splakovanje, kot je Tipka Grohe START, ki se ponašajo z visoko kakovostjo izdelave in enostavno uporabo.

Za popolno opremo kopalnice raziskujte tudi naš širok izbor armatur in tuš kabin. Armature Grohe Essence New in Grohe MINTA ne nudijo le estetsko privlačen videz, temveč tudi visoko funkcionalnost in trajnost. Kompletna tuš kabina Ocean in masažna pršna kabina Quick line – “LYDIA I” zagotavljata razkošno izkušnjo prhanja ob elegantnem dizajnu in praktičnih funkcijah, kot so masažne šobe in termostatska armatura.