Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika

Jager katalog tehnika velja od 29.05. do 04.06.2024.

Za vašega obiska v Jager trgovini, kjer vam ponuja širok izbor laminatov in panelov za ustvarjanje sodobnega in unikatnega domačega prostora.

Akustični paneli PET + MDF so odlična izbira za izboljšanje akustike vašega prostora. So enostavni za montažo z lepilom ali vijačenjem in ustvarijo moderen videz. Na voljo imajo različne dekorje, kot so Hrast Natur furnir in Oreh furnir, po ceni od 69,99 EUR na kos.

Za stensko dekoracijo priporočamo Akustične plošče Hexago, ki so izdelane iz recikliranega materiala in MDF letvic. Njihova montaža je preprosta in dodajo estetski ter funkcionalni element vašemu prostoru. Cena za paket 2/1 je 11,99 EUR za imetnike kartice.

Če iščete kakovostno in trpežno talno oblogo, vam ponujajo različne vrste laminatov, vključno z Laminat hrast 56876 za 14,39 EUR/m² za imetnike kartice, in Laminat hrast natur 52499 za 13,99 EUR/m². Laminat je enostaven za vzdrževanje in primeren za vse prostore vašega doma.

Za bolj specifične potrebe, kot so kopalnice ali kuhinje, priporočamo vodoodporne vinilne obloge, kot je Obloga vinil Primus SILK HRAST – LATTE za 45,99 EUR/m². Ta vinilna obloga je izjemno vzdržljiva in odporna proti vlagi, kar jo naredi idealno za mokre prostore.

Ne spreglejte tudi naše ponudbe univerzalnega montažnega lepila Pattex One for all za 12,99 EUR, ki vam bo olajšalo montažo vseh vrst laminatov in panelov.

Upamo, da boste našli prave izdelke za svoj projekt in vam želimo prijetno nakupovanje.